Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, mi lehetne a megoldás?
A barátnőmmel már nem kevés ideje vagyunk együtt, és teljesen önmagamat tudom adni magamat előtte. (első párkapcsolatom, és tényleg úgy érzem, hogy ő az igazi!)
Csomószor volt már intim dolog, viszont szégyenlős vagyok előtte. Igazából teljesen soha nem került le rólam a ruha. A pólóm mindig csak feltűrve lett és lent is csak úgy izgatott hogy benyúlt a bugyimba. Ha jobban belemegyünk a mellemet már látta teljesen és az nem zavar, de azt hogy lássa a vaginámat, valamiért félek. Nem vagyok kibékülve vele és hát ja :D
A - Talán félhomályban könnyebben le tudnád vetkőzni ezt... technikailag ez lehet a megoldás.
B - Talán engeded kellene magad besodródni azokban a helyzetekben, amikor a vágyak a 100-as pályán vannak... talán a pillanat hevében kizáródik egy csomó filozófiai elmélkedés.
C - Hogyha ő az igazi jelölt, akkor hagyd bátran, hogy lásson mindenestül.☀️
Szerintem sokat segítene, ha bevezetnétek némi nem szexuális mezteĺenséget.
Így a dolog nem a lepedőakrobatikához kötődik, nincs teljesítmény kényszer.
Jön a karácsony, pár ajándék ötlet.
-Egy kellemes, illatos masszázsolaj.
-Masszázs gyertya. Alacsony hőfokon ég, és kellemes meleg masszázs olajjá olvad a viasz.
-Fürdőbomba. Egy közös romantikus kádfürdő, zenével, borral, gyümölccsel és csokival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!