Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy nő nagyon sokat beszél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nagyon sokat beszél a férfiakról és a szexről, akkor 100% hogy ő vérheteró, vagy van rá esély, hogy a leszbikus hajlamait próbálja ily módon kompenzálni?

Figyelt kérdés
Egy munakhelyi társaságról van szó, 3 kolleganő rengeteget beszél a heteró szexről és a pasikról, különösen egyikük a hangadó. És annak ellenére, hogy ez a ninfomániás imidzs amúgy nem tetszik, de olyan vonzó, szexi, vicces, cserfes személyiség, hogy totál belézúgtam. És azon gondolkodom, hogy reális elképzelés-e, hogy ez az állandó pasizási kényszer csak egyfajta bizonygatás nála és esetleg vonzódhat a nőkhöz. Illetve az is reménykedésre ad okot, hogy szóban, nők között nagy szája van, pl.valaki azt mondta, hogy az olasz capuccino a legjobb, mire ő azt mondta, hogy az olasz férfiak jók bizony. De ha bepróbálkozik nála egy pasi, akkor átmegy szégyenlős kislányba és ciki szövegekkel kikosarazza. Leszbikusok és heterók véleményét, tapaaztalatait egyaránt várom.

2022. jan. 2. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem van esélyed.
2022. jan. 2. 14:56
 12/18 Válaszoknélkül ***** válasza:
100%

Neki mi a kapcsolati státusza, mennyi idős?

Lehet, csak ki van éhezve, és van egy jóadag önbizalomhiánya, frusztrációja, amit a fentiekkel próbál kompenzálni. A múltjáról sem írtál, volt pasik stb. Ennyiből nehéz. Bár egyébként sem tudom ezeket könnyen megítélni, de elsőre nem az jutna eszembe róla, hogy full leszbi/bi lenne…

2022. jan. 2. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy ezer más dolgot is lehet ilyen módon kompenzálni. Például lehet, hogy valójában nem is élvezi a szexet; vagy az életében egy más területen kudarcot vallott, a szexben viszont "sikeresnek" érzi magát; vagy önbizalomhiánya van és ezzel próbálja azt mutatni magáról, hogy milyen jó nő, stb.
2022. jan. 2. 19:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy jelenleg egyedül lakik és nincs senkije, de több ex pasiját is szokták emlegetni, úgyhogy eddig biztosan volt legalább 2-3 pasija. Ő többet mond, de szeret nagyot mondani, legalábbis úgy veszem ki néha a szavaiból. 34 éves, nagyon csinos, ápolt,okos, vicces...Csak ne beszélne annyit:D
2022. jan. 2. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek azzal,aki azt írta,hogy ennek lehet oka,hogy nem biztos,hogy heteró. Egyik barátnőmnél nem derült ki,hogy biztos heteró vagy inkább biszex,de ő is folyton ezt csinálta,mindent félreértett,meg szex stb,aztán ha barátja volt nem szerette,nem akart vele lefeküdni,engem meg fogdosott.

Meg ez elég durva,amit csinál a kolléganőd. Volt ilyen ismerősöm is,aki viszont tényleg palikat akart falni,meg lefeküdt bárkivel,nem volt kapós lány,és folyton a szexről beszélt,de pont ezaz,hogy ő nem is utasította el azt,aki akár csak hülyeségből is olyanokat dumált neki,mert inkább rámászott ha kellett az illetőre és adta az ilyen szexuális jeleket.

Itt meg a tiéd elutasítja a palikat,és valószínű az van,hogy ne higgyék véletlenül se róla,hogy ő bármi más heterón kívül. Nekem is volt,hogy védenem kellett magam,mert még kérdéses volt magamban sok minden,nem akartam kiderüljön,akkor én is megszóltam sajnos a leszbikus lányt a barátnőimnek,meg ha srác ismerős előttük jött hülyéskedni hozzám/ánk,akkor én is így belementem direkt,mert egyik barátnőm soha nem ment bele hülyeségből se,róla már hitték is,hogy leszbikus,mert se barát,se pasikról beszélés se semmi,meg úgy is nézett ki.

2022. jan. 2. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyesmiben reménykedem. És furcsa, hogy ő ezt csak női társaságban csinálja, nők között kiéhezett vadmacska, de ha feltűnik egy pasi lefagy és odja a jókislányt. Ha meg elmegy a pasi rögtön visszavált a szokásos stílusába.
2022. jan. 2. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:
De miért pontoztál le????
2022. jan. 7. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Vagy csak egyszeruen hetero es imad errol beszelni, szimplan azert, mert o ilyen...

Szerintem ennyibol nem lehet megallapitani. Ismerd meg jobban, beszelgess vele tobbet es majd meglatod

2022. jan. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!