Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nagyon sokat beszél a férfiakról és a szexről, akkor 100% hogy ő vérheteró, vagy van rá esély, hogy a leszbikus hajlamait próbálja ily módon kompenzálni?
Neki mi a kapcsolati státusza, mennyi idős?
Lehet, csak ki van éhezve, és van egy jóadag önbizalomhiánya, frusztrációja, amit a fentiekkel próbál kompenzálni. A múltjáról sem írtál, volt pasik stb. Ennyiből nehéz. Bár egyébként sem tudom ezeket könnyen megítélni, de elsőre nem az jutna eszembe róla, hogy full leszbi/bi lenne…
Egyetértek azzal,aki azt írta,hogy ennek lehet oka,hogy nem biztos,hogy heteró. Egyik barátnőmnél nem derült ki,hogy biztos heteró vagy inkább biszex,de ő is folyton ezt csinálta,mindent félreértett,meg szex stb,aztán ha barátja volt nem szerette,nem akart vele lefeküdni,engem meg fogdosott.
Meg ez elég durva,amit csinál a kolléganőd. Volt ilyen ismerősöm is,aki viszont tényleg palikat akart falni,meg lefeküdt bárkivel,nem volt kapós lány,és folyton a szexről beszélt,de pont ezaz,hogy ő nem is utasította el azt,aki akár csak hülyeségből is olyanokat dumált neki,mert inkább rámászott ha kellett az illetőre és adta az ilyen szexuális jeleket.
Itt meg a tiéd elutasítja a palikat,és valószínű az van,hogy ne higgyék véletlenül se róla,hogy ő bármi más heterón kívül. Nekem is volt,hogy védenem kellett magam,mert még kérdéses volt magamban sok minden,nem akartam kiderüljön,akkor én is megszóltam sajnos a leszbikus lányt a barátnőimnek,meg ha srác ismerős előttük jött hülyéskedni hozzám/ánk,akkor én is így belementem direkt,mert egyik barátnőm soha nem ment bele hülyeségből se,róla már hitték is,hogy leszbikus,mert se barát,se pasikról beszélés se semmi,meg úgy is nézett ki.
Vagy csak egyszeruen hetero es imad errol beszelni, szimplan azert, mert o ilyen...
Szerintem ennyibol nem lehet megallapitani. Ismerd meg jobban, beszelgess vele tobbet es majd meglatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!