Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nagyon sokat beszél a férfiakról és a szexről, akkor 100% hogy ő vérheteró, vagy van rá esély, hogy a leszbikus hajlamait próbálja ily módon kompenzálni?
Figyelt kérdés
Egy munakhelyi társaságról van szó, 3 kolleganő rengeteget beszél a heteró szexről és a pasikról, különösen egyikük a hangadó. És annak ellenére, hogy ez a ninfomániás imidzs amúgy nem tetszik, de olyan vonzó, szexi, vicces, cserfes személyiség, hogy totál belézúgtam. És azon gondolkodom, hogy reális elképzelés-e, hogy ez az állandó pasizási kényszer csak egyfajta bizonygatás nála és esetleg vonzódhat a nőkhöz. Illetve az is reménykedésre ad okot, hogy szóban, nők között nagy szája van, pl.valaki azt mondta, hogy az olasz capuccino a legjobb, mire ő azt mondta, hogy az olasz férfiak jók bizony. De ha bepróbálkozik nála egy pasi, akkor átmegy szégyenlős kislányba és ciki szövegekkel kikosarazza. Leszbikusok és heterók véleményét, tapaaztalatait egyaránt várom.2022. jan. 2. 09:49
2/18 anonim válasza:
Aki nagyon hangoztatja, hogy kivel, mikor, hányszor, hogyan csinálja, az pont, hogy nagy eséllyel még soha nem volt együtt senkivel és fogalma nincs az egészről, szexualitástól függetlenül.
3/18 anonim válasza:
Na itt egy leszbikus:) Hát figyelj, látok rá esélyt, hogy a sok hetero dumával akar valamit elnyomni magában. Találkoztam már ilyen nővel. Alapjáraton nem biztos, hogy ennyit beszélne egy hetero nő a pasikról
4/18 anonim válasza:
Kérdezd meg aztán megtudod. Egyébként ez nem valami férfi privilégium hogy egy nő nem beszélhet a szexről/férfiakról.
5/18 A kérdező kommentje:
Nyíltan megkérdezni nem merem, mert a munkahelyemen még senki sem tudja rólam, hogy leszbikus vagyok. Nem egy elfogadó közeg. És még azt hozzá kell tenni, hogy ő nagyon extrém személyiség, mindent túlpörög és mindenről órákat tud beszélni:D Viszont az érdekes, hogy ehhez képest milyen kis nyuszi lesz ha fel akarja szedni egy férfi:-)
2022. jan. 2. 10:01
6/18 anonim válasza:
Biszexuális nőként azt mondom, hogy a férfiak ügyében csak a szája jár, nagyzolási hóbortja van. A helyedben megpróbálnék kettesben beszélgetni vele mikor nincs társaságban, nem kell produkálnia magát.
7/18 anonim válasza:
Ha nem elfogado közeg akkor inkább ne akarj ott senkit felcsipni! (Vagy elötte mondj fel!)
8/18 anonim válasza:
Aki nagyon hangoztatja, hogy vérhetero, az azért árulkodó. Nem?
9/18 A kérdező kommentje:
Hát azt így nem mondja ki, hogy ő heteró, mert nem került még szóba hogy ki heteró és ki nem. Csak mindig a férfiakról beszél, ha nincs róluk szó ő akkor is mindenből kihozza szexet és a férfiakat.
2022. jan. 2. 14:31
10/18 anonim válasza:
Szerintem egy hetero nem hangoztatja folyton ezt. De az mindig nehéz kérdés, hogy honnan tudhatjuk kiben van benne a bi-ség. Az én kiszemeltem ölelgetett, bókolgatott, aztán mikor én is tettem lépéseket, durván visszautasított. Úgy hiszem megijedt, de lehet, hogy tényleg hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!