Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Függője vagyok ennek? És, ha igen, akkor hogyan tudnám ezt visszafogni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy régebben hihetetlenül függő voltam, viccen kívül kellett minim napi 10 élvezés. Amikor az első párkapcsolatomba léptem, nagyon jó volt a szex, de nem tudtam elmenni. Már több, mint 1 éve együtt vagyok a barátnőmmel és még mindig nem sikerült. Próbálok neki mindenben segíteni, hogy esetleg hogy lehetne jobb, de bántásnak veszi. Már fél éve nem volt normálisnak nevezhető szex sem. Hűséges vagyok, tehát sose csaltam meg, de maga a pokol nekem az, hogy se maszti, se szex. Ma jutottam el odáig, hogy már nem bírtam tovább és megint visszaestem a függőségembe. Lehet képtelenségnek hangzik, de nagyjából 30x elmentem. Vízsugárral ez lehetséges. Az a baj, hogy annyiszor és addig csinálom, amíg csak képes vagyok rá. Viszont a sok megvonás a szexben és érzelmi hatások miatt nem is tudok már a saját barátnőmre elélvezni, csak bárki másra. Tehát mit tehetek ezellen?2021. dec. 30. 15:32
1/7 anonim válasza:
Ez a kérdés nem rólad szól, másnak is vannak problémái fogadd el.És a kérdezőnek meg hát nem is tudom.igen függő vagy lehetséges.nem próbáltál beszélni vele erről az egészről?
Szerintem ezt nektek kell megbeszélni,tisztázni
2/7 A kérdező kommentje:
#5 már mindenről beszéltem vele. De csak időt kér
2021. dec. 30. 23:50
3/7 anonim válasza:
Pszichológust ajánlanék, ha lehetséges, akkor inkább szexuálpszichológust. Én ehhez nem igazán tudok hozzászólni érdemlegesen, tényleg egy szakember lenne a legjobb.
Remélem rendbe jöttök :)
4/7 anonim válasza:
ha nem megy a sex akkor a párkapcsolat se fog az biztos.. max barát barátnőként élhettek együtt
Te meg keress egy megfelelő partnert aki kielégít (már amennyire tud :)
5/7 A kérdező kommentje:
#4 nekem majdhogynem elsődleges a szex, de ezért nem tudnám elhagyni a barátnőmet. Maximum, ha az elkövetkezendő egy évben se fog semmi olyan történni
2022. jan. 2. 09:51
6/7 anonim válasza:
Nem értem, miért pontozták le a 4-est. Legyetek csak barátok.
7/7 A kérdező kommentje:
De ezt így könnyű írni. O az első párkapcsolatom, illetve akivel tényleg megvan a szerelem. Ezenkívül minden tökéletes, csak én szenvedek a hiánya miatt
2022. jan. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!