Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki hetero párkapcsolatban jött rá, hogy nem a férfiak kellenek neki? Milyen volt a szakítás? Tanácsok?
Elhatároztam, hogy szakítok a barátommal, mert bármennyire is szeretem, a szex vele, mint férfival egyáltalán nem izgat, és ez kezd nagyon zavarni. Nőkre vágyok.
Ő ebből azonban nem sejt semmit, és nagyon szerelmes belém. Borítékolható, hogy összetöröm a szívét. Nagyon szorongok emiatt, ez egy nehéz lépés, és az az (inkább mély baráti) szeretet, amit iránta érzek, nem fog eltűnni varázsütésre. Érzelmileg én is szenvedni fogok egy ideig.
Ezért is fordulok most a jó kis gyakoris közösség felé, hátha van itt vkinek ilyesmiben tapasztalata, illetve tanácsa. Előre is köszi 😊
Az első leírja, hogy nem volt őszinte, elhallgatott tényeket, majd őszinteséget javasol. Nem kispályás hazudozó.
Szomorú, hogy ilyen emberek vannak.
Szerintem meg jól tette, hogy nem mondta el, egy pasi lehet nem szeretné hallani, hogy egy nő miatt hagyják el.
Persze egyéne válogatja, hogy mit lehet elmondani és mit nem.
Az őszinteség nem arról szól, hogy.mit szetetne hallani a.másik.
A kettes
pont ez a baj lányok hogy soha nem vagytok őszinték akkorse amikor szakítani akartok vkivel akivel évek óta együtt vagytok
és elvárjátok hogy valaki csak úgy egyik pillanatról a másikra elfogadja hogy azért szakítotok mert csak
Én is hasonlóképp voltam mint te Bár már előtte is voltak "jelek",h valószínű ez vakvágány,de na...a megfelelési kényszer,a homofób környezet,satöbbi...
Nagyon nem éreztem azt,amit kell/szerettem volna,de Húztam halaszottam,míg végül közöltem az illetővel,hogy ez van,végtelenül sajnálom,nem megy.
És pont.
Megértette.
Inkább bántsd megbaz igazsággal,mint időtlen időkig hazudj neki...
32/N
Bocs,a helyesírási hibákért,útközben,illetve kapkodva reagáltam.
#8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!