Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan nő, aki hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki hetero párkapcsolatban jött rá, hogy nem a férfiak kellenek neki? Milyen volt a szakítás? Tanácsok?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy szakítok a barátommal, mert bármennyire is szeretem, a szex vele, mint férfival egyáltalán nem izgat, és ez kezd nagyon zavarni. Nőkre vágyok.

Ő ebből azonban nem sejt semmit, és nagyon szerelmes belém. Borítékolható, hogy összetöröm a szívét. Nagyon szorongok emiatt, ez egy nehéz lépés, és az az (inkább mély baráti) szeretet, amit iránta érzek, nem fog eltűnni varázsütésre. Érzelmileg én is szenvedni fogok egy ideig.

Ezért is fordulok most a jó kis gyakoris közösség felé, hátha van itt vkinek ilyesmiben tapasztalata, illetve tanácsa. Előre is köszi 😊

2021. dec. 31. 01:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
A volt barátommal már nem működött,és csak megszokásból voltunk együtt.Már régóta tetszettek a lányok,de még önmagamnak sem mertem bevallani.Mióta egy barátnőmmel csókoloztam,tudtam hogy mit akarok.A barátommal szakítottam.Nem mondtam neki hogy egy lány miatt,hanem hogy nem érzek már iránta semmit.Azóta egy lánnyal élek.Tanács: Őszinteség. L
2021. dec. 31. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
32%

Az első leírja, hogy nem volt őszinte, elhallgatott tényeket, majd őszinteséget javasol. Nem kispályás hazudozó.

Szomorú, hogy ilyen emberek vannak.

2021. dec. 31. 06:30
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem meg jól tette, hogy nem mondta el, egy pasi lehet nem szeretné hallani, hogy egy nő miatt hagyják el.

Persze egyéne válogatja, hogy mit lehet elmondani és mit nem.

2021. dec. 31. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Az őszinteség nem arról szól, hogy.mit szetetne hallani a.másik.

A kettes

2021. dec. 31. 07:40
 5/11 *Felhasználói név ***** válasza:
94%
Mikor ebben a cipőben jártam, én sem mondtam meg, mi a valódi oka. Felesleges bántásnak éreztem volna, pont elég lesz neki az is hogy szakítok. Próbáltam nem véresen komoly hangnemben, hanem lazán felvázoltam, hogy bennem elmúltak az érzések és ezt nem tudom befolyásolni, aztán igyekeztem tompítani az élét az egésznek és hála az égnek nem érte akkora sokként emiatt, mint számoltam rá
2021. dec. 31. 08:18
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Én simán mondanám neki, hogy ő és a neme egy kicsit sem izgató a számomra, mert én biszex vagyok és a lányok felé hajlok jobban.
2022. jan. 1. 14:14
 7/11 anonim válasza:
30%

pont ez a baj lányok hogy soha nem vagytok őszinték akkorse amikor szakítani akartok vkivel akivel évek óta együtt vagytok

és elvárjátok hogy valaki csak úgy egyik pillanatról a másikra elfogadja hogy azért szakítotok mert csak

2022. jan. 3. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóképp voltam mint te Bár már előtte is voltak "jelek",h valószínű ez vakvágány,de na...a megfelelési kényszer,a homofób környezet,satöbbi...

Nagyon nem éreztem azt,amit kell/szerettem volna,de Húztam halaszottam,míg végül közöltem az illetővel,hogy ez van,végtelenül sajnálom,nem megy.

És pont.

Megértette.

Inkább bántsd megbaz igazsággal,mint időtlen időkig hazudj neki...

32/N

2022. jan. 3. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs,a helyesírási hibákért,útközben,illetve kapkodva reagáltam.

#8 voltam.

2022. jan. 3. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pont most akarok szakítani a barátommal (aki egyébként tudja, hogy biszex vagyok és ő is az) többek között azért mert egy lányt szeretek és felé már elmúltak az érzéseim. Meg még ezer más dolog ami miatt már korábban is kellett volna. Még nem tudom mit fogok neki mondani, de nehéz tényleg szóval a legjobbakat kívánom
2022. jan. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!