Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj, hogy az exem nem akar velem már semmit sem, de mégis olyan vágyóan néz rám mindezek alatt. Ezt nem tudom csak úgy lesz...i, mint ahogy Ő szokott engem. Nem tudom mi tévő legyek. Várjak vagy ne?! Nem lenne érdemes, ugye??
Videóchatelni szoktunk, hisz barátok vagyunk/maradtunk ugyanúgy... Szeretett (meg szeret is), de egyszerűen szakítania kellett, mert nem "bírta".. PEDIG MEG LEHETETT VOLNA BESZÉLNI, ahogy amúgy velem meg lehet beszélni a dolgokat, DE úgy látszik, hogy Ő elkönyvelte magában, hogy velem nem lehet -.- .
Még szerintem adna esélyt, ha lehetne, és nem lenne "olyan amilyen".. De ez csak az én hiú ábrándom, amibe mindig kergetem magam.
Én akkor mindenre odafigyelnék, hogy ne legyek zavaró neki, meg semmi sem, de neki ez sem lenne elég szerintem.. De megtenném a lehetetlent.. Ezt tudom, hogy Ő kell és senki más :/ , eldobnám akkor a "figyeleméhségem" (ha tudnám), és akkor nem akarnék annyira semmit sem vele, HA Ő NEM ÉRNE RÁ, VAGY NINCS KEDVE, VAGY VALAMI.. de ahj, reménytelen minden.
(amúgy remélem ezt nem látja, de bár titkon azt remélem, hogy igen :D, mer' csüggedtségemben ide járok beszélgetni:) ... igen, lehet leszidna, ha megtudná, hogy feltettem ide ezt a "kérdést"/idiótaságot, de nem érdekel.. ide fordultam, mer' nincs senkim megbeszélni... egyetlen ember a legjobb barinőm és Ő meg "ki nem állhatja", de ez kölcsönös köztük..)
Nem sajnáltatás, meg semmi, bárhogy is esik le Nektek!! Csak nagyon reménytelennek érzem magam és nem tudom hogyan vigyek színt az életembe..
#6 : Hát, én is ezt csinálom az exeimmel... Úgy tudunk, hogy Ő eldobja ezeket az érzéseit.. Jóó, eltudja "dobni", HA csak vidichat van vagy hívás! De ha például már ott lennénk egymás előtt, akkor nem hiszem, hogy megtudja állni, hogy ne gondoljon erre meg arra velem :D, de ez csak az én véleményem.
Kérdésedre a válasz meg egyszerű:
Mindenki másmilyen, és valaki tudja ezt a "tervét" véghez vinni. Sőt általában a nagy része az embereknek olyan, hogy "JAJ, NEM AKAROM, HOGY KÖZÖM LEGYEN HOZZÁ.. ÍGY BARÁTOK SE MARADJUNK!!" duma, meg BEÁLLÍTOTTSÁGÚ -.- ... és én meg ezt nem tudom megérteni, hogy miért basszus.. Szóval?!
Akkor hol lenne itt a probléma?! Nem releváns ez a "kiakadás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!