Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fáj, hogy az exem nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj, hogy az exem nem akar velem már semmit sem, de mégis olyan vágyóan néz rám mindezek alatt. Ezt nem tudom csak úgy lesz...i, mint ahogy Ő szokott engem. Nem tudom mi tévő legyek. Várjak vagy ne?! Nem lenne érdemes, ugye??

Figyelt kérdés

Videóchatelni szoktunk, hisz barátok vagyunk/maradtunk ugyanúgy... Szeretett (meg szeret is), de egyszerűen szakítania kellett, mert nem "bírta".. PEDIG MEG LEHETETT VOLNA BESZÉLNI, ahogy amúgy velem meg lehet beszélni a dolgokat, DE úgy látszik, hogy Ő elkönyvelte magában, hogy velem nem lehet -.- .

Még szerintem adna esélyt, ha lehetne, és nem lenne "olyan amilyen".. De ez csak az én hiú ábrándom, amibe mindig kergetem magam.

Én akkor mindenre odafigyelnék, hogy ne legyek zavaró neki, meg semmi sem, de neki ez sem lenne elég szerintem.. De megtenném a lehetetlent.. Ezt tudom, hogy Ő kell és senki más :/ , eldobnám akkor a "figyeleméhségem" (ha tudnám), és akkor nem akarnék annyira semmit sem vele, HA Ő NEM ÉRNE RÁ, VAGY NINCS KEDVE, VAGY VALAMI.. de ahj, reménytelen minden.

(amúgy remélem ezt nem látja, de bár titkon azt remélem, hogy igen :D, mer' csüggedtségemben ide járok beszélgetni:) ... igen, lehet leszidna, ha megtudná, hogy feltettem ide ezt a "kérdést"/idiótaságot, de nem érdekel.. ide fordultam, mer' nincs senkim megbeszélni... egyetlen ember a legjobb barinőm és Ő meg "ki nem állhatja", de ez kölcsönös köztük..)

Nem sajnáltatás, meg semmi, bárhogy is esik le Nektek!! Csak nagyon reménytelennek érzem magam és nem tudom hogyan vigyek színt az életembe..

2021. ápr. 2. 03:10
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szia! A "mi tévő legyek" kérdésre a válasz: VÁLTOZZ! Ez az egyetlen módja hogy visszakapd. Inkább tartson tovább a változás , sem minthogy idő előtt újra bepróbálkozz nála és elszúrd. Mert ez esetben VÉGLEG el fogod cseszni
2021. ápr. 2. 03:15
 2/8 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Hagyd a picsába! Nem kell neked ilyen hidd el aki miatt ebben is meg abban is meg kb mindenben magadra erőlteted a változást. Ilyen vagy amilyen, de neki ez nem jó?! Majd baj lesz akinek ez lesz a tökéletes! Tizenéves vagy gondolom vagy huszon eleje
2021. ápr. 2. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tud úgy elfogadni, ahogy vagy akkor el kell engedni, ez sajnos ilyen. Nekem is ezért lett vége az előző kapcsolatomnak mert nem tudott úgy elfogadni ahogy vagyok,szomorú de nem kell mások miatt megváltoznod. Én is azt hittem hogy meg kell változzak. Nem akartam élni nélküle de ez hülyeség, 4 hónapja hogy szakítottunk, őszinte leszek örülök annak, hogy vége van.
2021. ápr. 2. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Engedd el tudom ez a legnehezebb most.....s adj esélyt magadnak az életre .....ismerem én is ezt az érzés tudom miről beszélsz de ezt a csatát önmagaddal kell megvívnod s ahogy látom most még vesztésre állsz ... majd utólag tudod ezt csak tárgyilagosan felfogni..anno képes lettem volna én is mindenre a kedvesért akinek nem kellettem talán még többet is kitudott volna belőlem préselni mint amiket te le írtál....DE a sors segített és megtaláltam az igazi párom s az az érzés mikor a kapcsolatban számítok én is ugyan úgy mint ő s még szeretjük is egymást ...na az minden szenvedést meg ért...igy utólag...
2021. ápr. 2. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!! Igazatok van, csak ezt még szerintem nem tudom kellően ép ésszel felfogni, hogy tegyek ellene, hogy ne legyek ilyen emiatt.
2021. ápr. 2. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Birom ezt a "baratok maradtunk" dumat :DDD Meseld mar el hogy a f.szba tudsz barat maradni valakivel akit szeretsz?
2021. ápr. 3. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 : Hát, én is ezt csinálom az exeimmel... Úgy tudunk, hogy Ő eldobja ezeket az érzéseit.. Jóó, eltudja "dobni", HA csak vidichat van vagy hívás! De ha például már ott lennénk egymás előtt, akkor nem hiszem, hogy megtudja állni, hogy ne gondoljon erre meg arra velem :D, de ez csak az én véleményem.

Kérdésedre a válasz meg egyszerű:

Mindenki másmilyen, és valaki tudja ezt a "tervét" véghez vinni. Sőt általában a nagy része az embereknek olyan, hogy "JAJ, NEM AKAROM, HOGY KÖZÖM LEGYEN HOZZÁ.. ÍGY BARÁTOK SE MARADJUNK!!" duma, meg BEÁLLÍTOTTSÁGÚ -.- ... és én meg ezt nem tudom megérteni, hogy miért basszus.. Szóval?!

Akkor hol lenne itt a probléma?! Nem releváns ez a "kiakadás".

2021. ápr. 3. 15:44
 8/8 Betty2222 válasza:
Ha annyira vágyóan nézne rád, akkor nem lennél már szingli, mert rég összejött volna veled :D mi van ha csak szimplán szomorú valami miatt? És össze van zavarodva... de konkrétan miért mentetek szét? Van oka, hogy most nem jöhettek össze? És mi az? Mert ebből nem tudunk sokat mondani :)) <3
2021. ápr. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!