Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meddig várnátok? Érdemes még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok? Érdemes még ráírni?

Figyelt kérdés

Tinderen egy lány múlthéten küldött egy puszis fejet.

Írtam neki:

Szia:) Hogy vagy?

Írta :menjünk át fb-ra inkább,ha szeretnék.Mondom ok. Megadtam a nevemet. Be is jelölt,ráírtam, szia,itt egyszerűbb valóban a beszélgetés.

Látta,de nem írt. Nem igazán értettem,de mondom este van biztos dolgozik stb majd ír. Hát nem írt..

Reggel ráírtam,

" Jó reggelt!

Megtudhatom, hogy miert nem valaszolsz? Rosszat irtam? Ha nem vagyok szimpatikus akkor miert jeloltel be?? Őszinten elmondhatod, jobb szeretem az oszinte egyenes embereket!!"

Azt a választ kaptam sűrű a hétvégéje,ígéri írni fog,ne haragudjak meg.

Mondtam, rendben,csak nem értettem miért nem ír.. ezt belájkolta.

Ez vasárnap volt. Azóta sem írt.

Érdemes lenne még ráírni? Nem beszélgettünk sajnos. De képekről számomra vonzó,kedves,szimpatikus lánynak tűnik.Nem kamu facebook.

Egy barátnőm azt mondta hogy várjak szerda-csütörtökig aztán töröljem le a francba.

Én is így gondoltam,hogy nehogy már több nap kelljen,pár mondatot sem tudtunk váltani,meg aki akar szakít időt.

De valamiért annyira megfogott a lány,ezért foglalkoztat a dolog :D

Főleg,mert ő kezdeményezett.

2020. okt. 6. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne írj rá többet, ha akar, ő úgyis írni fog neked.

Ha meg nem, töröld le a fenébe.

2020. okt. 6. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Jól van, megnyugodtam. Akkor egymást is szívatjátok, nem csak a férfiakat. Felejtős a csajszi, ne éld bele magad!
2020. okt. 6. 21:15
 3/7 Spiritrobber ***** válasza:
39%

A kezdeményezése lehet nem annyira erős mint ahogy te azt leszűrted. Ugyanakkor talán megérheti még egy kört futni de nem hiszem, hogy ez a miért nem írsz meg mi van már vonzóvá fog tenni egy válaszra.

Így inkább valami érdekesebbel rugaszkodj neki és ha azt is figyelmen kívül hagyja akkor azt hiszem, hogy megvan a kérdésedre a válasz.

2020. okt. 6. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:

De akkor minek kezdeményez ha az ég világon semmi szándéka? :D

Én nem küldök senkinek sem puszis smilet,csak úgy,mert unatkozok.

Meg főleg be nem jelölök senkit,ha nincs vele szándékom,de lehet én vagyok a régi módi :D

Nem írok neki akkor. Várok még kicsit hátha..

2020. okt. 6. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem említeni: mi van ha talált valaki mást azóta? lehet mással ismerkedik, aki jobban tetszik neki nálad...
2020. okt. 6. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, akkor minek írta pénteken hogy menjünk fb.ra,megadom a nevemet, be is jelölt.. míg bejelölt fbon hirtelen talált mást? :D Kötve hiszem.

Mindegy hétvégéig még kicsit reménykedek,hogy írni fog. Ha nem akkor törlöm :)

2020. okt. 6. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Menekülj!
2020. okt. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!