Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag az a nő nem szűz akinek a szűzhártyája átszakadt.Elméletileg?(többi lent)
Barátnőm nem vallja magát szűznek ,mivel a párja megujjazta.Nem is mondanám ujjazásnak,mivel csak a csiklóját izgatta.
Férfival nem volt sosem.
Szerinte akinek egy másik emberrel valamiféle szexuális élménye volt,az nem számít szűznek.
Tudom ,hogy furcsa kérdés ,kiváncsi vagyok ti ,hogy vagytok ezzel a felfogással.
Én valamilyen szinten egyetértek vele.
Lehetséges ,hogy a kérdést rosszul fogalmaztam meg,de máskepp nem tudom.
18/L
Nekem egy maszti ujjazás során szakadt el a szűzhártyám. /vérzett/ most akkor én vettem el a saját szüzességem? 🤣
Szüzesség elvesztéshez szex kell. Nem petting
Leszbikus vagyok szintén,nem szexeltem,tehát szűz vagyok. De ha valakinek elszakadt a szűzhártyája maszti közben,az még szerintem ugyanúgy szűz. Ha valaki így szexel,akkor szerintem a szex vége után már gyakorlatilag nem szűz. Ha valakinek szex közben szakad el más által,akkor ő már nem szűz.
Szóval igen,mindkettőnek,de főleg magának az aktusnak van jelentősége,hiszen az az első szexuális élmény. Szerintem,ha már mindenki véleményt alkot.
Hm kérdés akkor a pasi is akkor nem szűz ha nővel szexel, ergó ha két pasi akkor azok is szüzek???
Kérdésedre válaszolva, ha szexuális élményben van része egy másik emberrel legyen az azonos nemű vagy ellenkező akkor az már nem szűz.
Nem hanem provokatív a kérdés.
Tisztázzuk. A szűzhártya az csak egy szimbolikus dolog a züzesség az meg egy etikai fogalom.
Először is, sose szakad a szűzhártya, van rajta egy lyuk/repedés. Ha nincs, az nagy baj. Hát hogy menstruálnál amúgy?
A kérdést illetően, egyet értek a 13-asal.
A 13-as és a 17-es nagyon jól leírta.
Heteró aktusnál sem szakad át a szűzhártya, mert azon eleve van egy rés, ami rugalmas, így tágulni képes, durvàbb szex esetén megrepedni és vérezni is, de ez mondom nem minden esetben fordul elő. Szóval ez a "szűzhártya átszakadás" dolog (attól függetlenül, hogy azonos vagy különböző neműek aktusáról van szó) egy tévhit, egy baromság.
Én úgy gondolom, hogy a szüzesség elvesztése az, amikor először van részed szexuális élményben egy másik emberrel. (Itt szexuális élmény alatt azt értem, ha a két fél közül az egyik vagy mindkettő nemi szerve részt vesz, izgatva van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!