Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag az a nő nem szűz akinek a szűzhártyája átszakadt.Elméletileg?(többi lent)
Barátnőm nem vallja magát szűznek ,mivel a párja megujjazta.Nem is mondanám ujjazásnak,mivel csak a csiklóját izgatta.
Férfival nem volt sosem.
Szerinte akinek egy másik emberrel valamiféle szexuális élménye volt,az nem számít szűznek.
Tudom ,hogy furcsa kérdés ,kiváncsi vagyok ti ,hogy vagytok ezzel a felfogással.
Én valamilyen szinten egyetértek vele.
Lehetséges ,hogy a kérdést rosszul fogalmaztam meg,de máskepp nem tudom.
18/L
Mire a nők eljutnak a tényleges szüzesség elveszítéséhez addig számtalan szexuális élmény éri.
Ha megfogom a lány csupasz nemiszervét akkor már nem szűz?
Lányok nőljetek fel.
Szüzességet akkor veszít el valaki ha a pénisz bekerül a hüvelybe. Pont. Másrészt a csikló izgatástól nem szakad el a szűzhártya.
Azért manapság 18 évesen ilyet kérdezni durva.
Se barátok se internet?
Leszbikus vagyok, szóval nekem a szüzesség elvesztése lánnyal volt.
Tudom hogy a legtöbb férfi sose fogja megérteni, de nem is nagyon érdekel a véleményük, én nem tudok magamra szűzként tekinteni 4 komoly kapcsolat után.
De ha az lenne a feltétele hogy pasival szexeljek, akkor inkább maradnék örökre szűz.
“ Másrészt a csikló izgatástól nem szakad el a szűzhártya.”
Csikló izgatástól nem, ujjazástól simán. Tampontól vagy spontán sport közben is elszakadhat.
Azért ilyet nem tudni durva.
Nő a nőnek nem tudja elvenni a szüzességét leszbikusság ide vagy oda és ezt nő ként írom.
Lányok ne is haragudjatok de ez gyerekes gondolkodás.
Kedves 5. Lehet bármennyi tapasztalatod a tén az tény marad és így igen egy életrre szűz maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!