Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gyakorlatilag az a nő nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorlatilag az a nő nem szűz akinek a szűzhártyája átszakadt.Elméletileg?(többi lent)

Figyelt kérdés

Barátnőm nem vallja magát szűznek ,mivel a párja megujjazta.Nem is mondanám ujjazásnak,mivel csak a csiklóját izgatta.

Férfival nem volt sosem.

Szerinte akinek egy másik emberrel valamiféle szexuális élménye volt,az nem számít szűznek.

Tudom ,hogy furcsa kérdés ,kiváncsi vagyok ti ,hogy vagytok ezzel a felfogással.

Én valamilyen szinten egyetértek vele.

Lehetséges ,hogy a kérdést rosszul fogalmaztam meg,de máskepp nem tudom.

18/L

2021. dec. 4. 17:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
A szüzességet csak férfi veheti el. Az újjazás olyan mint ha egy dildó val csinálnád magadnak.
2021. dec. 4. 17:23
 2/28 anonim ***** válasza:
22%

Mire a nők eljutnak a tényleges szüzesség elveszítéséhez addig számtalan szexuális élmény éri.

Ha megfogom a lány csupasz nemiszervét akkor már nem szűz?

Lányok nőljetek fel.

2021. dec. 4. 17:28
 3/28 anonim ***** válasza:
24%

Szüzességet akkor veszít el valaki ha a pénisz bekerül a hüvelybe. Pont. Másrészt a csikló izgatástól nem szakad el a szűzhártya.

Azért manapság 18 évesen ilyet kérdezni durva.

Se barátok se internet?

2021. dec. 4. 17:46
 4/28 anonim ***** válasza:
95%
Az a szűz, aki nem szexelt még. Ez szűzhártyától függetlenül.
2021. dec. 4. 17:53
 5/28 anonim ***** válasza:
93%

Leszbikus vagyok, szóval nekem a szüzesség elvesztése lánnyal volt.

Tudom hogy a legtöbb férfi sose fogja megérteni, de nem is nagyon érdekel a véleményük, én nem tudok magamra szűzként tekinteni 4 komoly kapcsolat után.

De ha az lenne a feltétele hogy pasival szexeljek, akkor inkább maradnék örökre szűz.

2021. dec. 4. 17:57
 6/28 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván a kérdés heteró kapcsolatolra vonatkozik. Lányok közt persze hogy más
2021. dec. 4. 18:01
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

“ Másrészt a csikló izgatástól nem szakad el a szűzhártya.”

Csikló izgatástól nem, ujjazástól simán. Tampontól vagy spontán sport közben is elszakadhat.

Azért ilyet nem tudni durva.

2021. dec. 4. 18:03
 8/28 anonim ***** válasza:
7%

Nő a nőnek nem tudja elvenni a szüzességét leszbikusság ide vagy oda és ezt nő ként írom.

Lányok ne is haragudjatok de ez gyerekes gondolkodás.

Kedves 5. Lehet bármennyi tapasztalatod a tén az tény marad és így igen egy életrre szűz maradsz.

2021. dec. 4. 18:05
 9/28 A kérdező kommentje:
#7 értelmezd
2021. dec. 4. 18:06
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Oké, akkor örökre szűz maradok. Nem mintha bármi jelentősége lenne egy szónak.
2021. dec. 4. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!