Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Éreztették már azt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztették már azt vagy esetleg volt már olyan vágyatok hogy milyen lehet egy teljesen szűz kezdő lánnyal lenni?

Figyelt kérdés

Sokat agyaltam ezen hogy milyen lehet valakit bele vinni ebbe a világba mint ahogy engem is tettek annak idején

Sajnos az a forum már megszűnt így nekem nincs lehetőségek erre de kiváncsi vagyok h esetleg van e így valaki meg :)

2021. jan. 1. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én elég sok lányt vittem bele ebbe.
2021. jan. 1. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék ha valaki bevezetne ebbe a világba :)

Sajnos 28 évesen szűznek lenni, elég rossznak érzem.

Biszex vagyok,de pasikkal is csak a pettinging jutottam. Amit annyira nem élveztem.

Lányokhoz jobban húzok és lehet egy lánnyal teljesebb lenne. Telnek az évek egyre nagyobb nyomás,hogy basszus senkivel se voltam még úgy igazán.

Annyira vágyok már 2 éve egy lány közelségére. Ha ez a lány egy irányítóbb típusú és nem zavarná,hogy tapasztalatlan vagyok.

2021. jan. 1. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem izgat ez a gondolat. Szívesen bevezetnék egy tapasztalatlan lányt. Szeretném neki csinálni..

25/L

2021. jan. 1. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán volt még ilyen vágyam, nem is gondolkodtam még ezen, bár nem zavarna, ha az illető nagyon kezdő lenne.
2021. jan. 2. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem, 30asként egy full kezdő inkább már irritálna.
2021. jan. 2. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Voltam már szűz lánnyal. nagyon aranyos volt ahogy belelkesedett, és nagyon élvezte! Először még csak passzivka volt, mindent elfogadott, de finoman rávezettem hogy mit csináljon. Mikor megérezte a puncim szagát, na akkor bevadult! Jó volt! Én akkor 31 volta, ő 28.
2021. okt. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!