Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztették már azt vagy esetleg volt már olyan vágyatok hogy milyen lehet egy teljesen szűz kezdő lánnyal lenni?
Sokat agyaltam ezen hogy milyen lehet valakit bele vinni ebbe a világba mint ahogy engem is tettek annak idején
Sajnos az a forum már megszűnt így nekem nincs lehetőségek erre de kiváncsi vagyok h esetleg van e így valaki meg :)
Én örülnék ha valaki bevezetne ebbe a világba :)
Sajnos 28 évesen szűznek lenni, elég rossznak érzem.
Biszex vagyok,de pasikkal is csak a pettinging jutottam. Amit annyira nem élveztem.
Lányokhoz jobban húzok és lehet egy lánnyal teljesebb lenne. Telnek az évek egyre nagyobb nyomás,hogy basszus senkivel se voltam még úgy igazán.
Annyira vágyok már 2 éve egy lány közelségére. Ha ez a lány egy irányítóbb típusú és nem zavarná,hogy tapasztalatlan vagyok.
Engem izgat ez a gondolat. Szívesen bevezetnék egy tapasztalatlan lányt. Szeretném neki csinálni..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!