Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 35 felett jött rá, hogy szívesen kipróbálná a szexet nővel, hogyan sikerült kivitelezni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 02:40
1/9 anonim válasza:
Számomra nagyon furcsa, hogy ilyen későn jöttél rá. Nem lehet hogy azért jött ez, mert nincs sikered férfiakkal?
(Egyáltalán nem rosszból írom, csak tényleg furcsa számomra)
23/bi/l
2/9 anonim válasza:
Ismertem egy akkor 37 éves nőt, aki elment egy meleg buliba és ott összeismerkedett velem. Lényegében ő szedett fel engem. Szóval így is lehet.
5/9 anonim válasza:
Nekem 40 evesen lett ra lehetosegem
De mar elotte is szerettem volna
6/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Most mégis miért kell lepontozni? Ismerek ilyen nőt sajnos, aki azért kezdett el lányok után ketetni, mert a környezetében levő potenciális férfiak mind valamilyen kapcsolatban volt nőkkel. (Kisvárosról beszélünk) majd ezután nyitott egy konkrét nő felé és azóta is boldogok. :)
7/9 A kérdező kommentje:
#1 - Általánosságban kérdeztem, nem kell rögtön személyeskedni. Másrészt a személyes és a kérdéshez egyáltalán nem kapcsolódó kíváncsiságodat kielégítendő, én pl. pubertástól tudom magamról, hogy szexuálisan vonzódom a saját nememhez, de eddig mindig csak pasijaim voltak. Vagy nem próbálkoztak nálam nők vagy nem vettem észre és fogalmam sincs, hogy kéne hozzáfogni.
2020. aug. 20. 11:04
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj a tolakodásomért, tapintatlan voltam és sajnálom, hogy túltoltam. Hát remélem, akkor összejön. A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert igencsak harmincöt alatti vagyok.
9/9 anonim válasza:
Megkértem egy régi barátnőmet, hogy feküdjön le velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!