Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Biszexuális nőként vallhatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális nőként vallhatom magam leszbikusnak?

Figyelt kérdés
Egy ideje úgy gondolom,hogy nem igazán szeretnék már férfival lenni.Már egyáltalán semmilyen vonzalmat nem érzek irántuk . Igazából egész életemben inkább a lányok érdekeltek viszont azt hittem ,hogy a lányok csak testileg szexuálisan érdekelnek a fiúk pedig értelmileg jobban. Azt is hogy nem tudnék lányba szerelmes lenni. Körülbelül 2 hete jöttem rá hogy mégis tudnék lányt szeretni. Sosem volt kapcsolatom lánnyal de úgy érzem,ha sikerül találkoznunk (külföldön van jelenleg) akkor én tudnám őt komolyabban venni és szeretni. Ezért is mondom azt hogy mivel rá jöttem arra hogy mégis tudok érezni is lány után én úgy gondolom jelenleg még hogy képes lennék egész életemben lemondani a fiúkról. Hihetetlen ez az érzés . Annyira fölszabadulta,ha nem is jövünk össze már most sokat köszönhetek neki. Még ilyet nem éreztem. Annyira más érzés. Nem tudom el magyarázni. Nem találok megfelelő szavakat. Egyszerűen másképp látom azóta a világot . Egy élménynek. Fel szabadultam. Valamit kerestem 24 évig nem tudtam mi hiányzik hát ez volt. Viszont ugye nem leszbikusnak születtem . Az lenne a kérdés hogy mennyire lenne rossz dolog vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Azt mondani hogy leszbikus vagyok miközben ez nem így van csak ugye én azt érzem hogy már csak az egy irányba szeretném tovább. Hisz már teljesen nincs semmi amit egy férfitól akarnék. Köszönöm a kulturált válaszokat.

2021. nov. 16. 12:34
1 2 3
 21/24 Szende-lány ***** válasza:
50%

Lekezelő? Ugyan már! Nem akartam én senkit megbántani lekezelni 20-as.

Tudod te hány olyat olvastam már itt a gyakorin, amit én már csak úgy hívok, hogy „jaj mi a baj velem ?”

Példa: vonzó nő elkezd vonzónak látni egy mozgássérült férfit de jön a kérdés, hogy jaj mi a baj velem ?

Vagy ! Hetero nő izgatónak tartaná, ha végig nézné milyen az amikor két férfi kényeztetné egymást.

Vagy! Leszbikus elkezd arról fantáziálni, hogy milyen lenne férfival. De jön a kérdés, hogy jaj mi a baj velem ?

Ésd most el jaj nem tudom melyik kategória vagyok. Jaj mi a baj velem ?

Én meg ilyenkor amikor ilyen „jaj mi a baj velem” kérdést mindig azt kérdem magamtól, hogy miért érzed, hogy baj van veled?

Én azt mondom, nem az a fontos minek nevezzük! Csak szeresd, aki tetszik. Legyen az férfi nő tökmindegy …

2021. nov. 18. 14:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon kell a címkézés, akkor kb 90%-ban leszbikus vagy. Ennyi.
2021. nov. 19. 19:18
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Én megengedem neked.
2021. nov. 20. 04:36
 24/24 A kérdező kommentje:
Jó hát én annak érzem magam azóta is. Úgyhogy szerintem amit a 22 írt az lesz a jó . Leszbikusnak vallom magam és akkor egy kevés százalék esélyt adok a fiúknak is. 😃 habár nem nagyon érdekelnek a fiúk azóta sem meg nem is érdekeltek annyira sosem nem is nagyon kívántam őket de valóban az a legjobb ha leszbikusnak vallom magam csak inkább 99%-ba . Az az 1 százalék elég lesz a múltamra. Mert abban tuti biztos vagyok hogy nincs szükségem férfira. Ez előtt is csak azért volt mert azt gondoltam nem tudok nő iránt érezni. Meg ki derült hogy inkább apa hiányom volt meg kötődés ilyenek egyetlen egy pasi iránt. Ennyi 😀 jó lesz ez így. Már azóta nem is tudom mennyi idő telt el mikor ezt ki írtam . Sok minden leforgott azóta. Egyszerűen nem tudnám azt elviselni ha biszexnek kellene mondani magam. Valamiért sértésnek venném. Nem tudom mi miatt érzem így . De a leszbikus “jelzőt”érzem inkább magamnak. Jobban érzem magam tőle. Viszont ha biszexet mondanék úgy már nem igazán boldog 😃 kb úgy mint anno ha heteronak mondtak vagy valami.
2021. nov. 24. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!