Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Benne lennétek barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek barátság extrákkalban?

Figyelt kérdés

Úgy tudom elképzelni, hogy minden olyat együtt csinálunk mint a normál barátnők. ( együtt bulizunk, vásárolunk stb.. )

Viszont ha esetleg megkívánjuk egymást sem kell visszafognunk magunkat.

2021. okt. 24. 22:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen
2021. okt. 24. 22:35
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
igen de borzasztóan magasak az elvárásaim személyiség terén úgyhogy nem kérek privátokat
2021. okt. 24. 22:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2021. okt. 24. 22:53
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

En benne lennek ilyenben :)

Viszont mig baratilag a kulso nem annyira mervado nalam. Persze legyen apolt stb, igenytelenekkel nem baratkozok.

Viszont szexhez kell némi vonzalom.Ha az nincs meg akkor csak baratsag.

Nekem ilyen kapcsolathoz fontos hogy kozelben lakjon a masik fel. Sajnos a munkam miatt hetkoznap egyaltalan nem tudnek semerre sem utazgatni. De pl. helyben este is belefer akar egy forro csokizas ilyenkor mar vagy seta barmi :)

2021. okt. 24. 23:13
 5/24 anonim válasza:
100%
Siman, pont ilyet keresek én is
2021. okt. 24. 23:28
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is benne lennék ilyesmiben!:3

18/L

2021. okt. 25. 01:25
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút igen.
2021. okt. 25. 08:15
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem lenne rossz, csak nehéz ilyen lányt találni.
2021. okt. 25. 08:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén,szóval nekem is írhat bárki,vagy ha van ilyen ismerőse.😁 19/L

De itt látom volt,ahol ki lett fejtve mi a fontos: Nálam szintén a külső mérvadó lenne szex esetén,hiszen csak úgy lenne az egész izgalmas,ha van motiváció,de ugyanakkor azért a belső is,hiszen mindegy milyen barátság,felszínes vagy mély jönne létre,az,hogy ne legyen óriási személyiségkülönbség,azért az is fontos,mert nem alkalmi dologról van szó,lehessen beszélgetni,hülyéskedni,meg hamar meg legyen a közvetlenség. (Azaz így megvan,ha nincs nagy eltérés)

2021. okt. 25. 13:02
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is benne lennék ;)
2021. okt. 25. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!