Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek barátság extrákkalban?
Úgy tudom elképzelni, hogy minden olyat együtt csinálunk mint a normál barátnők. ( együtt bulizunk, vásárolunk stb.. )
Viszont ha esetleg megkívánjuk egymást sem kell visszafognunk magunkat.
En benne lennek ilyenben :)
Viszont mig baratilag a kulso nem annyira mervado nalam. Persze legyen apolt stb, igenytelenekkel nem baratkozok.
Viszont szexhez kell némi vonzalom.Ha az nincs meg akkor csak baratsag.
Nekem ilyen kapcsolathoz fontos hogy kozelben lakjon a masik fel. Sajnos a munkam miatt hetkoznap egyaltalan nem tudnek semerre sem utazgatni. De pl. helyben este is belefer akar egy forro csokizas ilyenkor mar vagy seta barmi :)
Én is benne lennék ilyesmiben!:3
18/L
Én szintén,szóval nekem is írhat bárki,vagy ha van ilyen ismerőse.😁 19/L
De itt látom volt,ahol ki lett fejtve mi a fontos: Nálam szintén a külső mérvadó lenne szex esetén,hiszen csak úgy lenne az egész izgalmas,ha van motiváció,de ugyanakkor azért a belső is,hiszen mindegy milyen barátság,felszínes vagy mély jönne létre,az,hogy ne legyen óriási személyiségkülönbség,azért az is fontos,mert nem alkalmi dologról van szó,lehessen beszélgetni,hülyéskedni,meg hamar meg legyen a közvetlenség. (Azaz így megvan,ha nincs nagy eltérés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!