Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek barátság extrákkalban?
Úgy tudom elképzelni, hogy minden olyat együtt csinálunk mint a normál barátnők. ( együtt bulizunk, vásárolunk stb.. )
Viszont ha esetleg megkívánjuk egymást sem kell visszafognunk magunkat.
Benne lennék, több lánnyal is!
Leszbikus fiú vagyok.
Nem hinném. Nekem biztos semmi nem menne úgy, ha a nem szeretem, nem imádom. Azt hiszem, van bennem egyfajta birtoklási vágy, szerelem nélkül pedig nem elégíteném ki ezt a szükségletet, nem is menne ilyen kitárulkozás.
Bár megjegyzem, sosem volt senkim, egyik nemből sem, de a gondolat egyáltalán nem borzaszt (sőt...), ha életem szerelme egy csinos, jófej hölgy lenne. Csak magamat ismerve hiszem, hogy biztos nem menne. Régen a volt legjobb barátnőm, leszbikus volt (talán máig az, nem tudom, fogta magát és eltűnt), konkrétan olyan játékot játszottunk unalmunkban, hogy perverz kérdezős, de eszembe nem jutott, hogy több is lehetne vele, "csak" a lelki társamnak hittem (jó nagy hülye voltam).
20/l
Persze, ilyet keresek én is, írjatok rám nyugodtan!
49 bi csajszi
Persze,keresek is ilyen csajszit,de azért fontos nagyon a közös szimpátia.
33/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!