Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, nők milyen volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők milyen volt elöször puncit nyalni?

Figyelt kérdés
és hány évesek voltatok?

#nő #lány #nalni
2021. nov. 8. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen barátnőmmel 69-eztünk

elsőre nagyon furcsa volt, de hamar belejöttünk és nagyon jó volt

2021. nov. 8. 19:43
 2/11 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
19 voltam és alig vártam már -nem csalódtam :D
2021. nov. 8. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
#1: na jó, de mi másért csináltátok volna, mint hogy jó legyen? :D
2021. nov. 8. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

fantasztikus. Sokszor láttam, ujjaztam, még bugyin keresztül meg is puszilhattam de nagyon nem akarta kinyaljam.

Hónapokig vártam,hogy megengedje és úgyérzem teljesen megérte. Nagyon szép volt,jó illatú,és jóízű.

Nagyon vágytamrá,hogy megtegyem neki. Utobb kiderült hogy ő is nagyon akarta de félt, hogy csunyának találom és elutasitom.

2021. nov. 8. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
99%
Jó volt nagyon. Már vártam, hogy megtehessem. Egyéjszakásban történt. Akibe szerelmes voltam/vagyok, az hetero.
2021. nov. 9. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen volt az első barátnőm, akivel jártam, évfolyamtárs. Fél évig csak csókolóztunk, meg kézzel izgattuk egymást, kicsit félt mindkettőnk az orális szextől. Vagyis attól, hogy a másik valamivel nem lesz megelégedve. Aztán megtörtént és nagyon-nagyon jó élmény volt. Nyilván közrejátszott, hogy előtte már csomószor láttuk egymást meztelenül és nagyjából tudtuk mire indul be a másik, de utólag mindig mondogattuk egymásnak, kár volt hónapokat halogatni.
2021. nov. 9. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves voltam a barátnőm 23. Én konkrétan féltem attól, hogy rosszul csinálok valamit.
2021. nov. 16. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Imádtam
2021. nov. 22. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
25 voltam, mikor először nyaltam. Párom tapasztaltabb volt, én kicsit féltem Korábban már simogattam a punciját, de amikor először kezdett el engem nyalni, remegtem. Izgi volt. És amikor először éreztem a puncija illatát, bevadultam. Jó volt érezni a remegését, és ahogy engem is fokozottan nyal. Egyszerre élveztünk el. Kis pihenő után én kértem hogy engedje hogy ismételjek. Csodás volt!
2021. nov. 23. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem meg nem volt 🙁
2021. nov. 23. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!