Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es nők, akik ebben az életkorban próbálták ki először a női szexet/kapcsolatot, hol találtatok partnerre? (Külön írjátok le légyszi a szexre és külön a kapcsolatra)
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 11:24
1/2 anonim válasza:
Bár én férfi vagyok, pár évvel ezelőtt megismertem itt egy nőt aki harminc felett volt és szeretett volna nővel lenni, ezt hosszas beszélgetésünk során említette meg.
Idővel el is kezdett partnert keresni magának, és pont itt ezen az oldalon talált is korban hasonló nőt magának.
F.44
2/2 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Úgy tudom, ez a 'bi-kíváncsi'. Ez is csak hullámokban, aztán ki tudja, bár nem vagyok épp harmatos tini. (40) Semmilyen társkeresőn / partnerkeresőn nem vagyok és szerintem nem is leszek fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!