Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, kezdenétek kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kezdenétek kapcsolatot olyannal, akinek mentális problémája van?

Figyelt kérdés
Szorongás, depresszió, személyiségzavar jellegű problémája van, tehát alapvetően nem látszik rajta, teljesen jól funkcionál.
2021. júl. 29. 05:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A párom családja valamiért minden tagja depressziós... Az anyukája nővére még kicsinek, a bátyja pár éve lett öngyilkos. A páromnak vannak olyan napjai vagy hetei, mikor észre veszem a depresszió jeleit. Próbálok segíteni, és ennek ellenére imádom őt
2021. júl. 29. 05:35
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem igazán. De nehéz megállapítani, hogy kinek van IGAZÁN ilyen problémája ilyen téren.

Egy olyan férfihoz vonzódom plátóian, akinek fura személyiségzavara van. (Pont azért hátráltam meg a közeledési kísérletei elől, mert nagyon sok volt a konfliktus.)

Fura az egész, inkább hivatali kapcsolat.

2021. júl. 29. 06:15
 3/16 A kérdező kommentje:
értékelek minden választ, de kategóriát nézzétek légyszi
2021. júl. 29. 06:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyit próbál meg tenni ez ellen,hogy változzon a helyzet. Nyilván ha szeretem az már más dolog, de ha idejében kiderül és nem próbál meg változtatni ezen segítséggel, segítségemmel akkor jobb hagyni a dolgot, másképp sosem lesz normális kapcsolat. Depressziós típus vagyok szorongással, és még sok mással, tudom mivel jár azért mondom.
2021. júl. 29. 07:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló nehézségekkel küzdök,és nagyon nem egyszerű,de ennek ellenére,simán.
2021. júl. 29. 09:05
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

A párom kevert szorongásos depresszióval lett diagnosztizálva. Szétb@szta a lelkem meg ezek után leépültem kívül is. Soha többé nem vállalnék ilyet. Először én se láttam rajta semmit, jól volt, aztán jött a mélyrepülés és nem is akart kimászni belőle.

26/N

2021. júl. 29. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, őszinte leszek.
2021. júl. 29. 11:37
 8/16 Válaszoknélkül ***** válasza:
100%

Manapság van olyan ember, akinek nincs ilyen problémája?

Persze, hogy milyen fokú, is számít...

Hasonló bajaim vannak, szóval fura lenne, ha pont én állnék diszkriminatívan a másikhoz. Amennyiben kölcsönösen meghallgatnánk és támogatnánk egymást, jó is kisülhetne ebből, de ellenkező esetben az energiavámpírkodásnak, lehúzásnak semmi értelme, vagy az egyik, vagy mindkét fél tönkremegy.

A másik, amit észrevettem, hogy kvára nem kíváncsiak az emberek erre, hogy bármiféle gyengeséget, problémát tapasztaljanak. Csak mutasd, hogy milyen fasza minden, mennyire laza csávó/csaj vagy, és minden happy. Nyilván, a búvalb.szottság nem vonzó, és inkább keresi mindenki egy optimista, életvidám ember társaságát, de arra már a legtöbben nem kíváncsiak, mi is áll emögött. Holott néha már ez is elég lenne.

2021. júl. 29. 15:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben meg akarja oldani őket és tesz érte, igen és szívesen segítenék neki a gyógyulásban.
2021. júl. 29. 17:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még örülnék is neki, mert nekem is ilyen problémáim vannak. Az jó érzés, mikor az ember felszabadultan beszélhet ezekről a dolgokról, nem nézik bolondnak amiatt, hogy mondjuk gyógyszereket szed, pszichiáterhez jár, vagy hogy bizonyos helyzetekben sokat aggodalmaskodik (szorong), stb.
2021. júl. 30. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!