Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdenétek kapcsolatot olyannal, akinek mentális problémája van?
Hát nem igazán. De nehéz megállapítani, hogy kinek van IGAZÁN ilyen problémája ilyen téren.
Egy olyan férfihoz vonzódom plátóian, akinek fura személyiségzavara van. (Pont azért hátráltam meg a közeledési kísérletei elől, mert nagyon sok volt a konfliktus.)
Fura az egész, inkább hivatali kapcsolat.
A párom kevert szorongásos depresszióval lett diagnosztizálva. Szétb@szta a lelkem meg ezek után leépültem kívül is. Soha többé nem vállalnék ilyet. Először én se láttam rajta semmit, jól volt, aztán jött a mélyrepülés és nem is akart kimászni belőle.
26/N
Manapság van olyan ember, akinek nincs ilyen problémája?
Persze, hogy milyen fokú, is számít...
Hasonló bajaim vannak, szóval fura lenne, ha pont én állnék diszkriminatívan a másikhoz. Amennyiben kölcsönösen meghallgatnánk és támogatnánk egymást, jó is kisülhetne ebből, de ellenkező esetben az energiavámpírkodásnak, lehúzásnak semmi értelme, vagy az egyik, vagy mindkét fél tönkremegy.
A másik, amit észrevettem, hogy kvára nem kíváncsiak az emberek erre, hogy bármiféle gyengeséget, problémát tapasztaljanak. Csak mutasd, hogy milyen fasza minden, mennyire laza csávó/csaj vagy, és minden happy. Nyilván, a búvalb.szottság nem vonzó, és inkább keresi mindenki egy optimista, életvidám ember társaságát, de arra már a legtöbben nem kíváncsiak, mi is áll emögött. Holott néha már ez is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!