Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, kezdenétek kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kezdenétek kapcsolatot olyannal, akinek mentális problémája van?

Figyelt kérdés
Szorongás, depresszió, személyiségzavar jellegű problémája van, tehát alapvetően nem látszik rajta, teljesen jól funkcionál.
2021. júl. 29. 05:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Évekig voltam ilyen kapcsolatban. Bipolàris affektív zavar.

Megcsalt, bántalmazott, tönkretett.

Èvek kellettek hozzà hogy valamennyire felépüljek.

2021. júl. 30. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki tisztában van a problémáival és tesz is azért, hogy jobb legyen, annak szívesen nyújtok segítséget. Aki csak siránkozik, ahhoz nincs sok türelmem, sajnos nekem is megvannak a gondjaim.
2021. júl. 30. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon jó a kérdés. Egyértelműen NEM!

Hivatali kapcsolat van köztem és egy "jó" ismerősöm között. Olyan fura dolgai vannak az illetőnek, hogy már nehezebben bírom ki az idő múlásával zokszó nélkül.

Ui: én magam is nagyon zaklatottá válnék tőle egy idő után. Nem éri meg még a gondolat sem...

2021. júl. 30. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Szóval az emebrek több mint 99%ával? Nem. Az alsó 99,95% teljesen hidegen hagy.
2021. aug. 2. 08:15
 15/16 anonim válasza:
0%
Én kezdenék kapcsolatot ilyennel, de te nagyon elgondolkodtattál. Miért te teszel fel kérdést helyette? Írni se tud? Nekem nem esne jól, ha ezt tennéd.
2021. aug. 6. 16:08
 16/16 A kérdező kommentje:
utolsó, én vagyok ez a lány.. e/3-ban kérdeztem, de szerintem egyértelmű volt, viszont ez teljesen irreleváns a kérdés szempontjából
2021. aug. 6. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!