Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a leszbikus kapcsolatok általában nem tartanak olyan sokáig, mint a hetero?
Csak az én álmaimban létezik olyan, hogy két nő egymásba szeret, összeköltöznek, és együtt öregszenek meg boldogan?
Nemrég hallottam ezt az elméletet egy ismerősömtől. Egy dokumentum filmben látta, ahol leszbikus nők vallottak a szerelmi életükről. Én nem tudom létezik-e ez a film és hiteles-e. És az is igaz, hogy akiket én ismerek, azok pár évnél nem húzták tovább :(
Ti mióta vagytok együtt?
Szerintem ez baromság. Pontosan ugyanannyira tartósak a nem heteró kapcsolatok, mint bármelyik heteró kapcsolat. Vagy tartós lesz, vagy nem, de minden a két emberen múlik. Ha mindketten ápolják és fejlesztik a kapcsolatot, akkor tartós lesz. Ha elhanyagolják és nem foglalkoznak a fenntartásával, akkor meg rövid. Minden kapcsolatért tenni kell, nem csak megszerezni, hanem megtartani is.
Mi 7 éve vagyunk együtt, és teszünk is érte mindketten, hogy együtt is maradjunk.
A leendő feleségemmel (nem magyar) 5 éve vagyunk együtt. 2020ban jegyeztük el egymást, és ha a covid kicsit csitul, az én családom is jelen lehet, lesz esküvő is.
Szerintem a turbulens kapcsolatok inkább tiniknél, vagy a 20as èvek kezdetén jellemzőek, utána kb ugyanaz mint a hetróknál, ha nem jobb a statiszrika
Ennek oka:
-külső nyomás, coming out miatt szenved a kapcsolat
-kevesebb pontenciális partner, pláne ha nincs lehetőség utazni. Az ember választhat kb 5-10 csajból, vagy kevesebből, és kevésé illenek össze
-internalizált homofóbia
-önismeret hiánya, meg mert a legtöbb lmbt ember a 20as éveiben éli meg azokat az első kísérletező kapcsolatokat amiket a heterók 12-14 évesen, így ez is dob a statisztikán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!