Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen fogtátok más lány/nő mellét először? A partner hány éves volt? Ekkor csak megérintettétek vagy már komolyabban "kezelésbe vettétek"? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 12:30
1/22 anonim válasza:
13 évesen, rögtön bögyszex lett a vége
2/22 anonim válasza:
Kb 15 lehettem... De nem volt akkor több.
3/22 anonim válasza:
Én 21 évesen, a lány 19 éves volt. Csak megfogdostam neki akkor. De amúgy pasi vagyok. :D
5/22 anonim válasza:
17 voltam,ö is.Bártortalan voltam először csak ruhán keresztül,elvettem a kezeimet és ő visszarakta,utána már ténylegesen is benyúltam a ruhája alá.Fúú nagyon jó érzés volt,állt a cerka.:-)Puha,de a bimbó meg kemény volt.
6/22 anonim válasza:
"más lány/nő mellét"
ez a kérdés a nőkhöz szól, nem?
7/22 A kérdező kommentje:
6: De.
Kösz, hogy valaki észrevette :)
eszméletlen...
2021. szept. 4. 12:57
8/22 anonim válasza:
14 voltam, a másik csaj 33.
Komolyabb dolgok is voltak belőle.
És fantasztikus volt.
25N
9/22 anonim válasza:
Miért írnak férfiak, ki kérdezte őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!