Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen fogtátok más lány/nő mellét először? A partner hány éves volt? Ekkor csak megérintettétek vagy már komolyabban "kezelésbe vettétek"? Milyen érzés volt?
14 évesen.elsőre csak érintés, egy bátortalan simi.
A partner is 14.
Én 15 voltam ő 16.
Csak tapi volt először ruhán kívül később anélkül is.
Egész jó érzés volt bár nagyon pici mellei voltak. Nekem viszont már akkoriban is c-s melleim voltak így kicsit fura is volt
16 voltam, ő 24 volt.
Furcsán hangzik tőlem a "komolyabb kezelésbe vevés", azt hiszem sosem jönne ki a számon ilyen formában, na mindegy... :)))
Izgató volt, szenvedélyesen csókolózós pillanatban történt.
#15 hetero?
😂😂😂
Merj szembenézni magaddal!
#15 nő??
😂
15os vagyok.
Probaltam lannyal, de nem jott be, baratom van.. ebbol gondolom, hogy hetero vagyok bar azzal se lenne semmi gondom, ha nem az lennek, de ez szerintem sima kivancsisag vagy nyitottsag. 🤷🏼♀️😀 vagy masoknal ez nem igy van? 😂 szinte minden baratnom “ilyen” nem gondolnam, hogy en vagyok mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!