Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hány évesen fogtátok más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen fogtátok más lány/nő mellét először? A partner hány éves volt? Ekkor csak megérintettétek vagy már komolyabban "kezelésbe vettétek"? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 12:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
#9-es, Ugyanazért, amiért a leszbikusok meg a hetero kategóriába. Szoktam néha látni ott egy-két választ tőlük, pedig ott meg nekik nincs semmi keresnivalójuk.
2021. szept. 4. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

14 évesen.elsőre csak érintés, egy bátortalan simi.

A partner is 14.

2021. szept. 4. 19:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 voltam ő 16.

Csak tapi volt először ruhán kívül később anélkül is.

Egész jó érzés volt bár nagyon pici mellei voltak. Nekem viszont már akkoriban is c-s melleim voltak így kicsit fura is volt

2021. szept. 5. 00:39
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

16 voltam, ő 24 volt.

Furcsán hangzik tőlem a "komolyabb kezelésbe vevés", azt hiszem sosem jönne ki a számon ilyen formában, na mindegy... :)))

Izgató volt, szenvedélyesen csókolózós pillanatban történt.

2021. szept. 5. 08:36
 15/22 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem olyan 13-14, de akkor mar siman csokoloztunk is a bartnoimmel, hozzateszem hetero vagyok, de tobb lannyal csokoloztam, mint fiuval es a mai napig (26 vagyok) siman megfogjuk egymas segget/mellet hetero baratnoimmel foleg buliban, piasan, tancikalunk egyutt 😀 es ha a tarsasagba kerul pl egy szilikoncici megkerjuk, hogy hadd nezzuk mar meg. 😂 Szerintem semmi nincs benne.
2021. szept. 6. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

#15 hetero?

😂😂😂

Merj szembenézni magaddal!

2021. szept. 6. 19:39
 17/22 A kérdező kommentje:

#15 nő??

😂

2021. szept. 6. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

15os vagyok.

Probaltam lannyal, de nem jott be, baratom van.. ebbol gondolom, hogy hetero vagyok bar azzal se lenne semmi gondom, ha nem az lennek, de ez szerintem sima kivancsisag vagy nyitottsag. 🤷🏼‍♀️😀 vagy masoknal ez nem igy van? 😂 szinte minden baratnom “ilyen” nem gondolnam, hogy en vagyok mas.

2021. szept. 7. 09:37
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
szerintem te simán bisex vagy sőt inkább a lányokhoz vonzódsz.. a mai világban egyre többen vannak így .. talán egy természetes folyamat, a népesség csökkenése miatt...
2021. szept. 11. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
#19 .ez előbb ìrta hogy lánnyal nem jó. Akkor nyilván nem vonzódik hozzájuk. Plane nem "inkább" a lányokhoz vonzódik. Sexuálisan széleslátokörű.
2021. nov. 8. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!