Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futottatok már bele aranyásóba?
Én így jártam a legutóbbi randimmal. Úgy tűnt, közös a szimpátia, azonban mindig vissza-visszakanyarodott a szakomra (tanárnak készülök, abban is tervezek elhelyezkedni): mit tervezek még mellette elvégezni, tudom-e mennyire nincs megfizetve, mennyi plusz fizetetlen meló van benne...
Csitítgattam is hogy tudom de nem gáz, szívesen fogok foglalkozni a srácokkal, az majd kompenzál. Ezután azonban csak erről volt szó és a saját pályájáról, meg hogy azt hogy tervezi "minél kevesebb munka, minél több szabadidő és bevétel" függvényében. Az "aranyásó" ezt leírván lehet nem is teljesen helytálló, mégis ez a pénzorientáltság ott és akkor lelombozott.
Tudom, nem lehet azon pattogni, a leszbi/bi lányok esetében milyen gyér a kínálat de ha egyébként meglenne az esély, hogy minden más klappoljon, miért pont azon csússzon el a dolog, ki mennyit hoz majd a konyhára? Volt már hasonlóban részetek, lányok? Az anyagiak tényleg ennyit számítanak?
Anyagiak nekem is számítanak valamennyit, azt sem komálom ha felhalmozott több milliós adóssága van esetleg családja miatt és fizetni kell neki.
Tanárként meg nehogy azt hidd, hogy megélsz. Én is végeztem tanárként, nem dolgozok a szakmában ennyiért. Amelyik ismerősöm tehette informatika felé fordult belőle. Egy ismerősöm diákként tett félre autóra, ilyesmire, míg két éven át tanított felélte ezt a tartalékát, hogy életben maradjon. Kénytelen volt munkát váltani, ha jól tudom most pénzügyi szektroban van. Ha pedagógus akarsz lenni kell egy gazdag pár mellé, vagy olyan családból jönni, hogy megengedhesd magadnak, mert meg nem tudsz élni belőle. Kb. választhatsz télen, hogy éhen szeretnél hagyni vagy fagyhalál.
#9 azért ez nem ilyen fekete-fehér, hogy az embernek csak 1 konkrét munka lehet a hivatása, és minden más munkában "kiég", egy érdeklődési körhöz több hivatás is tartozhat. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon pont abban szoktak kiégni az emberek, hogy szar fizetésért kell túl sokat dolgozniuk.
Na tehát a konklúzióm az akarna lenni, hogy mindenki úgy alakítja ki az életét, ahogy neki megfelel, és ebben igenis szempont a partner anyagi helyzete, vagy pl. az is, hogy milyen munkarend szerint dolgozik, mert ezek hosszú távon mind nagyban befolyásolni fogják a közös életünk.
Szerintem ez még nem feltétlen az aranyásó kategória, sőt.
Én tetoválok pl, szóval szezon is van, meg 7 napos nyitvatartás. Ez azzal jár, hogy sokat dolgozom, és általában nem hétvégén vagyok szabadnapos, szabit meg általában január-februárra veszek csak ki. Emellé normál időben még jön 1-2 találkozó is, ami azt jelenti, hogy egy-egy hétvégére elutazom dolgozni, kb elérhetetlen vagyok, aztán pár nap múlva jövök haza.
Ez nem mindenkinek fekszik, szóval érdemes azzal indítani, hogy ki mit dolgozik.
Az egészségügy dettó ugyanez, egy nap éjszaka, másnap nappal dolgozik, 16 órában, és ő se nagyon tudja levenni a kesztyűt egy procedúra közepén, hogy felvegye a mobilt vagy visszaírjon. Nem mindenkinek van ehez humorérzéke.
A párom ezzel szemben abszolúte nem karierrista, neki az a fontos, hogy tudja mikor szabad, mennyit keres, akkor is ha én vagyok a kettőnk közül az aki többet keres.
Én azon csodálkozom, hogy szinte mindenki azt mondja, hogy ez a lány nem úgy gondolta, és nem aranyásó! Én meg azon csodálkozom hogy ezen valaki még csodálkozik! Hiszen manapság Carrie Bradshaw a minta a Szex és New York amiből most még egy év előkészítenek. Szóval lesz miből tanulnia a mostani generációnak is. Hurrá! (Remélem érezhető volt, hogy ezt iróniával írtam.)
Miért kell csodálkozni azon, ha már a leszbikusak is aranyásoak? Hiszen több mint 20 éve megy ez a sorozat! Íme itt a következmény!
Na hál istennek 16 -os :)
Ezek szerint van olyan, aki látta a Szex és New York -ot és nem mosta át nagyon az agyát :)
De a Jóbarátok az jó példa volt 😊 Mert emlékeim szerint, ott legalább dolgoztak! Voltak vicces helyzeteik a munkahelyeiken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!