Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futottatok már bele aranyásóba?
Én így jártam a legutóbbi randimmal. Úgy tűnt, közös a szimpátia, azonban mindig vissza-visszakanyarodott a szakomra (tanárnak készülök, abban is tervezek elhelyezkedni): mit tervezek még mellette elvégezni, tudom-e mennyire nincs megfizetve, mennyi plusz fizetetlen meló van benne...
Csitítgattam is hogy tudom de nem gáz, szívesen fogok foglalkozni a srácokkal, az majd kompenzál. Ezután azonban csak erről volt szó és a saját pályájáról, meg hogy azt hogy tervezi "minél kevesebb munka, minél több szabadidő és bevétel" függvényében. Az "aranyásó" ezt leírván lehet nem is teljesen helytálló, mégis ez a pénzorientáltság ott és akkor lelombozott.
Tudom, nem lehet azon pattogni, a leszbi/bi lányok esetében milyen gyér a kínálat de ha egyébként meglenne az esély, hogy minden más klappoljon, miért pont azon csússzon el a dolog, ki mennyit hoz majd a konyhára? Volt már hasonlóban részetek, lányok? Az anyagiak tényleg ennyit számítanak?
Ez engem is lelombozott volna, mert én sem vagyok ennyire anyagias szemléletű.
Ráadásul művészetet tanulok, szóval rám még meredtebb szemmel nézett volna az említett lány.
Ez szerintem sem azt jelenti, hogy aranyásó. Szerintem inkább pont ennek az ellentététől tarthatott, mivel nettó 160-ból nem lehet megélni, tehát hosszú távon ennek a párod fogja meginni a levét, mert egy együttélésnél őrá fog hárulni a nagyobb anyagi teher, neki kell majd eltartania. Ehhez még hozzájön az is, hogy ki milyen életszínvonalon képzeli el az életét, nyilván mindenki olyat keres, akivel hasonlóak az elképzelések.
Az egy más kérdés, hogy ennyire nyomatni ezt a témát mennyire illik egy randin :D
A kérdés utolsó részére válaszolva, nekem igenis számítanak az anyagiak.
Egyrészt én úgy nőttem fel, hogy azt láttam, hogy az (egyébként gimnáziumi tanár) anyukám éjjel-nappal robotol és túlórázik, hogy el tudjon minket tartani, folyamatosan pénz szűkében vagyunk, garasoskodni kell, stb. Erre ráment a testi és a lelki egészsége is. Én nem így szeretném élni az életem.
Másrészt meg én szeretem a kultúrát, a színházat, az éttermeket, szeretek szép helyekre menni (tehát egy átlag középosztálybeli életet magyarul), és nem örülnék, ha ezekről le kellene mondanom, mert a páromnak nem telik rá.
Én világ életemben szerettem volna tanár lenni, ma is bánom, hogy nem tanítok, de egyszerűen annyira silány anyagi és egyéb körülmények között kellene dolgoznom, hogy ezt nem vállaltam. Inkább egy jövedelmezőbb szakma felé fordultam, amivel most megengedhetem magamnak azokat a dolgokat, amikre tanárként csak vágynék. Szóval ez egyéni döntés kérdése, ki mit választ, ez a lány valószínűleg azt választaná, mint én, inkább az anyagi biztonság, mint 0 forintért robotolás.
Nem hiszem, hogy aranyásó lett volna, valóban nem jó jelzőt használtál rá. Fontosak neki az anyagiak, hogy ezt egy első randin miért kell ennyire nyomni, azt mondjuk nem értem.
Egyébként nem lehet, hogy ezt a kérdést azért írtad ki, hogy mi megerősítsünk abban, hogy jól döntöttél? Valahogy ilyen szaga van ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!