Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Milyen furcsa, nem átlagos fétisekbe futottatok bele?
Gondolom voltak olyan férfiak, akiknek érdekes kéréseik voltak az ágyban.
Nyilván az anál még nem az.
6.
Aztaku aaa!
Ilyen van?
Kajak meg akarta enni?
Drágám a 2. ottalvós talinkra egy bőrönddel jött.Finoman kérdeztem hogy már költözni is akar?Erre egy kaján mosoly,hogy nem, attól sokkal jobb.
valami rossz sejtésem volt, hát igazam is lett.
Szexre került a sor, elkezdi ideje kinyitni a bőröndöt.na mondom erre én is kiváncsi leszek.
Erre ami elsőnek kiesett belőle, egy baromi vastag 25 centis vibri volt.Huhhhhh mondom ezt nekem be nem rakod...elkezdi nem is nekem kell, hanem én rakom majd be neki...azta és itt kezdődött.
Volt ott pelenka, pisilős üveg, farokkatéter,csipeszek, ostor...meg kitja még, már az első 10 perc után szédültem, ahogy mondta mi micsoda, és magyarázta melyikkel mit szokott.
Gyorsan írtam a barátnőmnek azonnal jöjjön át, hozzon sokkolót, meg sprayt, ha bármi lenne, csak a telómon hívjon ne a kaputelón csörgessen, és azonnal kinyitom neki, de a hangrögzítő menjen ahogy bejön az ajtón.
Megjött a barátnőm, gyorsan kinyitottam az ajtót.
A pasi elsőnek nézett egyet, majd nem zavartatta magát, flegmán odaszólt, hogy örül neki hogy elhívtam a barátnőjét.
nekiállt előttünk verni a farkát, mondom neki hagyja abba, és menjen el.Ha nem lefújom és megsokkolom.
Alig akart kitakarodni, az erkélyen utánadobtam a bőröndjét is, úgy ,hogy ahogy a földet ért, szétnyílt és minden kiröpült belőle.
Szegénynek pechje volt, a polgárőrség pont akkor jött arra, rávilágíottak hogy mit csinál a sötétben, reflektorral.
Mire összepakolt, az egész lakópark vagy az erkélyről vagy a szobából figyelte, mert mindenhol égtek a villanyok már.
Megfogadtam hogy ezután csak normális életvitelű min egyetemet végzett pasi, jó munkahellyel.
Ez akit kidobtam targoncás volt az egyik multi raktárban, de utolsó volt hogy ilyennek esélyt adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!