Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Futottatok már össze nyilvános wc-ben ilyen közvetlen takarítónővel? Tetszene nektek a helyzet?
A piacon, ahova járok van fizetős wc és időnként oda járok, ha vásárlás közben rám jön a dolog, mert nincs a közelben más wc.
Egy 60 körüli korához képest vonzó néni van ott, aki egyszerre pénztáros meg takarítónő is.
Volt már, hogy egyik fülkében ültem a wc-n és bejött a tisztítószeres kocsijával takarítani, kérdezte, hogy baj-e, hogy ott van, mondom, hogy nem erre az én fülkémbe is betolta az ajtó alatt a felmosórongyot, hogy felmossa a padlót, és mondta, hogy "Húzd fel a lábad!"
Meg volt, hogy megyek be a wc előterébe fizetni neki, és megkérdezi félmosollyal, hogy "Tojnod kell?"
Kicsit izgatóak nekem az ilyen helyzetek, hogy ennyire közvetlen a nő.
Ti találkoztatok már ilyen takarítónővel, aki simán bent tartózkodik a férfi vécében, miközben mások a dolgukat végzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!