Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Futottatok már össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Futottatok már össze nyilvános wc-ben ilyen közvetlen takarítónővel? Tetszene nektek a helyzet?

Figyelt kérdés

A piacon, ahova járok van fizetős wc és időnként oda járok, ha vásárlás közben rám jön a dolog, mert nincs a közelben más wc.

Egy 60 körüli korához képest vonzó néni van ott, aki egyszerre pénztáros meg takarítónő is.

Volt már, hogy egyik fülkében ültem a wc-n és bejött a tisztítószeres kocsijával takarítani, kérdezte, hogy baj-e, hogy ott van, mondom, hogy nem erre az én fülkémbe is betolta az ajtó alatt a felmosórongyot, hogy felmossa a padlót, és mondta, hogy "Húzd fel a lábad!"

Meg volt, hogy megyek be a wc előterébe fizetni neki, és megkérdezi félmosollyal, hogy "Tojnod kell?"

Kicsit izgatóak nekem az ilyen helyzetek, hogy ennyire közvetlen a nő.

Ti találkoztatok már ilyen takarítónővel, aki simán bent tartózkodik a férfi vécében, miközben mások a dolgukat végzik?

2019. júl. 26. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Én össze vissza fosnám a vécét aztán nem húznám le az biztos be jönne az öreg lánynak és lenne szex azonnal ott helyben
2019. aug. 11. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyan lány vagyok, 1x kiraktak előtér-takarítani, amiben a mosdó is benne van. Mielőtt a wc-kre ránézek megkérek valakit, nézzen be, nincs-e valaki piszoároknál, mert ugye arra azonnal rálátni. Nem volt, be is mentem, elkezdem törölni a tükröt, kicserélni a kukát, bejön egy férfi, és lazán letolja előttem a nadrágját, és elkezd a piszoárba... Hát nem azért, de ha látja, hogy ott vagyok, nehéz lenne bemenni egy fülkébe???
2019. aug. 11. 02:07
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem,ilyen nem volt.
2019. aug. 11. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!