Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az baj,ha úgy döntöm el,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj,ha úgy döntöm el,hogy ismerkedek valakivel (ha én kezdeményezek),hogy azt is előre vetítem,hogy szexuális együttlétnél vonzódnék-e hozzá?

Figyelt kérdés
Lehet nem értelmes,csak megfigyeltem magamon,hogyha valaki kicsit kétes,akkor az alapján döntök ilyen appokon,hogy szexnél beindítana-e. Pl xy lány,akik jól néz ki,de beleképzelem magunkat egy ilyen dologba és az ugrik be,hogy vele lehet nem működne,mert megismerném,de így ennyi. Egy kicsit ilyen rossz ,,taktikának" gondolom,de ha más is így csinálja,akkor kicsit változna a véleményem,mert nem tudom ki mi alapján dönt ilyen appokon. (Nyilván,mindig a belső dönt,de a külső is fontos,és ugye elsőre,ha leírás sincs,akkor pláne az alapján lehet)
2021. okt. 18. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak azzal tudsz komoly, romantikus kapcsolatot kialakítani,akihez vonzódsz. Ez szerintem alap. :)
2021. okt. 18. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Te döntöd el, hogy elég lenne-e érzelmileg kötődni, de nem szexelni. Ugyebár a romantikus és a szexuális érzelmek nem mindig járnak együtt, nekem is van olyan, hogy szerelmes vagyok valakibe, de nem tudok vele a szexre gondolni. De ki tudja, később hogyan alakulnak a dolgok. Egy próbát megér, hátha mégis van kémia, ami azért fontos.

Ha tetszik, akkor nem kell ezen aggódni.

2021. okt. 18. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!