Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szégyellem, hogy vonzódok a nőkhöz, és nem kezdeményezek akkor nem lehetek leszbikus?
Próbálod visszatéríteni? -életed végéig próbálhatod, nem fog menni, ki kell ábrándítsalak
Miért nincs az az erős érzelem? -azért, mert a nőkhöz erősebb, intenzívebb kötelékek kötnek
Miért akarod elbszni a saját életed? Annyira boldog lehetnél ha önazonos életet élnél, fel se bírod fogni mennyire! Persze biszex nőnek nem állítom, hogy nem jöhet A férfi az életébe, de ennyire meredeken elzárkózni azelől, ami elemi szinten vonz, elég elszomorító ilyet olvasni
Bocs
Leszbikus nem lehetsz ha megy a szex férfiakkal, de nők felé húzó biszex lehetsz. Az is lehet hogy testileg mindkét nem, de érzelmileg csak a nők vonzzanak.
Teljes mértékben a te döntésed csak ne a halálos ágyadon kelljen rájönnöd hogy b***zus sose éltem igazán, sose voltam teljesen boldog mert másoknak próbáltam megfelelni nem az érzéseimnek.
Persze, hogy lehetsz. Egyszerűen tele vagy komplexusokkal, önutálattal és félelmekkel, meg abszurd módon még homofóbiával is, ezért próbálod rászoktatni magad a farokra, de tudod, hogy ez sosem lesz az igazi. Sokan próbálták már, de nagy valószínűséggel nem ment senkinek.
Neked is könnyebb dolgod lenne azzal, ha... nem is tudom... leküzdenéd a lelki gondjaidat, és elengednéd magad, mint ha úgy kényszerítenéd magadra a férfiakkal való kapcsolatot, mint egy tál nyers brokkolit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!