Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha szexet kezdeményezek egy pasival aki hónapok óta flörtöl velem és mondjuk nem megy bele a dologba?
Mit lehet tudni a férfiről?
Szingli, van valakije...stb
nem gáz.
én pl hajlamos vok elmerülni önmagamban meg a hétköznapokban és nem vágok dolgokat azonnal be kell vallanom.
írogatok a nővel,flörtölök,de ezt ink unalomból,nem pedig hódítási szándékkal.
miközben nemegyszer történt már,hogy szegény lány meg egész nap várta,hogy visszaírjak.
ha a kiszemelted is ilyen akkor nyugodtan nyiss te egyértelműen.
aztán nálam visszatérő motívum,hogy a nő már a punijáról kezd el küldözgetni képeket,hogy kapcsoljak végre,hogy szabad a pálya,akkor azért leesik a tantusz.
ilyenkor talizunk és jól érezzük egymást.
annyi,hogy ebbe az írogatós szakaszba nem fektetek annyi energiát szerintem mint mások,ami lehet hogy hiba,lehet,hogy nem.
Nem gáz kezdeményezni nő létedre! Nem élünk már a középkorban!
Ha hónapok óta flörtöltök akkor szinte lehetetlen, hogy visszautasítson! Szerintem próbálkozz, kezdeményezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!