Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy pasival, akivel korábban kavartál, de kapcsolatot csak akkor kezdeményez, amikor lefogytál/szebb lettél?
Ezt a szemedbe mondta okként megjelölve?Mert ha nem,akkor vagy gondolatolvasó lehetsz,vagy paranoiás.
Zavarna egyébként,és valszeg ki is ábrândulnêk.
Myen sok a dagi kérdês van ma.Vagy mindenki ezen rugózik,vagy egy ember produkâlja.
Amikor megismertük egymást és elkezdtünk beszélgetni, akkor lelkileg és a nézeteinket tekintve nagyon egy hullámhosszon boltunk, de ő akkor túl volt egy szakításon és igyekezett épvezni az életet, nem akarta elkötelezni magát. Aztán telt az idő, egyre kevésbé lehetett e mögé bújni, de továbbra sem alakult aemmi komoly. Ő néha indkoláa nélkül eltűnt 1-2 hétre, akkor keresett, amikor épp eszébe jutottam. Ezt akkor meguntam, és véget vetettem neki.
Az elmúlt egy év alatt sokat változtam. Végeztem az egyetemen, elkezdtem dolgpzni, sokat edzettem (így fogytam és izmosodtam), volt egy plasztikai beavatkozásom, elkezdtem motorozni.
Amint ennek a közösségi média felületein ia nyoma lett, hirtelen megint megkeresett. Elkezdett írogatni, célozgatott arra, hogy mennyire sajnálja, hogy így elszakadtunk, azóta sem talál senkit, akivel ennyire egy hullámhosszon van és szeretne találkozni.
Nyilván a két dolog nem véletlen egybeesés. Én viszont ezek után nem akarok semmit tőle, még ha nehéz is ezt a döntést meghozni, mert amúgy tényleg nagyon kedveltem őt.
Nekem ebből továbbra sem egyêrtelmű,hogy a nagy átalakulâsodnak köszönhető,hogy most komolyan gondolná.Szerintem ugyan ùgy csak dugogatni akarna.Meglátott a közösségi lófitty oldalon így eszébe jutottâl,mint lehetséges numera.Akármi szépeket is mondd az csak a körítés,hogy a bugyidba jusson.Azóta se talált olyat,akivel így egy hullámhosszon lettek volna a legnagyobb szédítő dumája.
Ezt a duci voltam,most meg jól nézek ki,és most felvâllalna dolgot már csak Te gondolod hozzá okként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!