Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő kezdeményez a férfinál, akkor a férfi biztos lehet abban, hogy az a nő már "megvan"?
Figyelt kérdés
Persze ha annyira szerencsétlen a férfi, hogy elbénázza a dolgot...2019. márc. 7. 07:57
1/11 anonim válasza:
Nagy baj ha ennyiből biztos benne...
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Hiszen az ismerkedés folyamán derül ki, összeillenek-e. Ha kiderül, hogy nem illünk össze, akkor nem folytatom az ismerkedést vele, akkor sem ha én kezdeményeztem. (Bár ez eléggé ritka, mert a férfiaknál sajnos sok ilyen egyszerű gondolkodású ember van és utána még megkapom, hogy minek húzom az agyát, pedig én csak érdeklődtem, de menet közben kiderült, hogy tévedés volt)Szexelni meg már csak olyannal szexelek akiben biztos vagyok. Tehát attól, hogy esetleg kezdeményezek, még nem "vagyok meg".
3/11 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy a nők gyakran csak azért flörtölnek, hogy szépnek érezhessék magukat, és ezt akár az első szembejövővel is megteszik. Ilyenkor egyáltalán nem bejövő pasikkal is flörtölnek, pedig nem akarnak tőlük semmit. A sok szerencsétlen meg egyből azt hiszi, hogy nyert ügyük van, aztán jön a koppanás... :) Hiába, a férfi önbizalomnak párja nincs. :)
4/11 anonim válasza:
Megtörténhet, hogy a nō meggondolja magát, vagy eleve azért kezdeményezett, mert annyira magányos, társfüggō, de közben csak kihasználná a férfit, vagy képbe jön valaki más és vált.
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig ez az érzésem volt, ha én kezdeményeztem. Több pasi haverom is mondta már, hogy ezzel el is veszik a dolog varázsa, ha egyértelmű, hogy tetszik a lánynak, akkor nincs benne a hódítás.
6/11 anonim válasza:
Mivel a nők csak annál kezdeményeznek, aki szuper helyes, igen.
7/11 anonim válasza:
Ha nálam kezdeményezne egy nő, amire még sosem volt példa, akkor tudnám, hogy már megvan.. 😃
8/11 anonim válasza:
A 3-as válaszolóval egyezem.Nő létemre legtöbbször csak azért flörtöltem,hogy pozitív visszajelzést kapjak,semmi több.De persze ez attól is függ,hogy mit értesz kezdeményezés alatt? Rámosolyogni vagy letámadni? A kettő között van különbség
9/11 anonim válasza:
Most mit értesz kezdeményezés alatt?
10/11 anonim válasza:
Sokaknak a flört is az...kezdemenyezes.
Vagy ha mosolyogsz rá valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!