Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az úgy van rendjén, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgy van rendjén, hogy egy férfi kezdeményez egy nő felé?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy így valóban nehéz edönteni azt, hogy mondjuk egy nő nem akar veled neszélni, vagy beszélni akar veled, netalán tán még tetszel is neki, csak ő nem fog kezdeményezni. Lányok ti elvárjátok, hogy a férfi kezdeményezzen?
2017. szept. 27. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Manapság nincsenek ezzel kapcsolatban elvárások. Ha tetszel egy nőnek akkor ad jeleket, sőt van olyan is hogy kezdeményez.

Megjegyzem, hogy ez tipikusan inkább ismerkedési helyeken történik, mint mondjuk buli, koncert, szórakozóhely stb. Az utcán, vagy a mondjuk a tömegközlekedésen ne várj ilyesmit.

Ami pedig téged illet, illendő lenne ha tudnál kezdeményezni férfi létedre.

2017. szept. 27. 19:41
 2/8 Diavolino44 ***** válasza:
35%

Igy van, mivel joforman minden nonel, az elsok kozott szerepel, a hatarozottsag, magabiztossag a listan. Ezert elvart, hogy te kezdemenyezz, de hidd el, nem a kezdemenyezes resze, a kemeny.. a legtobb no orul neki, ha valaki beszelgetni szeretne vele, bokol neki, s ezt ertelmes stilusban teszed.

Ferfi vagy torodj bele, abba, hogy tobb visszautasitast fogsz kapni, ez az elet rendje!

2017. szept. 27. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

én úgy állok hozzá, hogy ez alapvetően két emberen múlik. Nincs csak egyik és csak másik dolga. Egyébként meg aki akar vmit a másiktól, az tenni is fog azért előbb-utóbb, h felkerüljön a kiszemelt térképére. Nő és férfi egyaránt.

Azt am hozzá kell tenni, h férfiként ne kelljen noszogatni...

F

2017. szept. 27. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem,ha a férfi kezdeményez. De csak,ha látta a jelzéseket, hogy esetleg tetszik nekem (pl szemezés, mosoly..). Ha csak random odajön valaki, akkor azzal a helyzettel nem nagyon tudok mihez kezdeni.

EGyébként ha megvan a szemezés rész, és nem lép a pasi x idő után sem, akkor hosszas fejtörés után lehet ráveszem magam, hogy én lépjek,ha nagyon tetszik, és szimpatikusnak tűnik.

2017. szept. 27. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Lehet leszavazni, de attól még így van. Igen, szeretjük, ha a férfiak kezdeményeznek, sőt, van olyan barátnőm, aki egyenesen szanalmasnak tartja, ha egy fiú azt várja, hogy majd ő kezdeményez, nála az ilyen kapásból ejtve van.
2017. szept. 27. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Rendben legyen így, de ez olyan kockázatos... Ha olyanhoz mész aki nem kér belőled annak kínos szituáció a vége, csúnyább esetben még jót röhögnek is rajtad az ismerőseivel utólag. Meg honnan lehet előre tudni, hogy van-e az adott nőnek barátja, mi a zsánere, vajon nem-e undorodik tőled...? Sehonnan. Egy dupla vagy semmi a dolog, csak itt még az amúgy is siralmas önbecslés kap vaskesztyűs pofonokat minden egyes lenéző-lesajnáló visszautasítás után.

(És a legrosszabb az egészben, hogy az egészet a kezdeményező fél nyakába lehet varrni, mert "minek ment oda hozzá". És így még, mint "rossz ember" tüntethető fel később... Áh... :S)

2017. szept. 27. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem olyan nehéz az, csak jobban kéne figyelned a testbeszédre, az sokszor többet elárul, mint a beszéd.

Én is azt preferálom, ha a férfi kezdeményez, de az esetek többségében ezt már megelőzi a szimpátia valamilyen módon történő kinyilvánítása, tehát jelzések küldése.

2017. szept. 27. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem elvárás ez, de velem az volt, hogy akinél én kezdeményeztem, annál totál felsültem, mert amúgy hótbéna vagyok szociálisan, de azért egy-két férfinak sikerült már meghódítania.
2017. szept. 28. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!