Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van benne valami, hogy a szebb, dekorativabb lanyok sokkal visszafogottabban kezdemenyeznek?
Ez pont fordítva van, szerintem.
A szépek úgymond úgy vannak vele, hogy ők megtehetik, hogy valakik legyenek, hisz szépek.
Én mondjuk csinos vagyok, bár kinek mi, de én fizikálisan soha nem kezdeményzenék egy pasinál. Max szemezek és küldöm az egyértelmű jeleket.
Szóval azt állítod, hogy egy szürke kisegér simogatja a fenekedet a metrón mert szeretne tőled valamit? :D
vannak rámenős, harsány lányok minden kategóriából, nem a külsőn múlik a viselkedés.
Amúgy igen, visszafogottabban. Az ãtlagos , vagy átlag alatti lányok nagyon kaparnakm, mert tudják, máshogy nem lesz sose pasijuk.
A szép, csinos lányok előtt az már egy mérce, hogy a pasi hogy kezdeményez.
Szemezés, állandó szemkontaktus keresése, mosolygás, ha már beszélő viszonyban vagyunk, akkor testbeszéd, odafigyelek, mikor beszél..stb.
De van párom és őt neten ismertem meg.
A kevésbé szép lányok rámenősebbek ilyen téren.
A szépeknek nem nagyon kell kezdeményezni, mert van elég jelentkező.
A dekorativabb lányok egyáltalában nem kezdeményeznek, mert semmi okuk rá, így sem győznek válogatni.
A kevésbé szép lányok kezdeményeznek egyedül, a ligájukon felüli férfiaknál.
Csinos nőnek nem kell nyomulnia hogy összeszedjen egy pasit, eléri úgyis a célját, hogy odamenjenek hozzá. Válogathat ezerrel a jelentkezők közül, ez a szerep számára kedvező, mert nem utasítják vissza és kevés energiát kell belefektetnie a kapcsolataiba.
A kevésbé szép nők pontosan tudják, hogy ha jó pasit akarnak fogni azért bizony tenniük kell, fel kell hívniuk a kiszemelt férfi figyelmét és bizonyítani a rátermettségüket.
De akkor én vagyok ufo??
Csak a kilóimmal van baj, de sose másznék rá senkire, semmi bajom egyedülléttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!