Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férjem nem szereti, ha szexet kezdeményezek?
Figyelt kérdés
Sajnos frusztrálja, ha én kezdeményezek. Kb. havi 2 az együttlétünk száma, nekem kevés... Nem hanyagoltam el magam, nem híztam meg.... Nem tudom, miért van ez. Tippek?2021. febr. 5. 12:10
1/25 anonim válasza:
Régen is havi 2 volt?
Ő mit mond erről, beszéltél vele? Sok oka lehet a libidócsökkenésnek, már ha ez a probléma forrása.
3/25 anonim válasza:
Hat szerintem ez sajnos nem jelent jot. Altalaban forditva szokott lenni, a ferfiak kevesellik az egyuttletek szamat.
Lehet, hogy van valakije. Maskepp el sem tudom kepzelni, hogy magatol ne mozduljon rad, es nem havi 2*, hanem sokkal surubben.
4/25 A kérdező kommentje:
Régen sokat szexeltünk. Azt mondja, nem miattam van. Szerintem nincs senkije. Attól tartok, hogy amíg nem vagyok itthon (ő home officeos), ő többször kiveri napközben. Lehet, hogy már megunt? :(
2021. febr. 5. 12:16
5/25 anonim válasza:
Valószinű lehet. Bár nagyobb probléma az őszinte kommunikáció hiánya.
6/25 anonim válasza:
Hány éves? Lehet, hogy már nem áll neki annyit
7/25 anonim válasza:
Igen, ez elofordulhat, de egy hus-ver not akkor sem utasit el egy ferfi, ha annyit onkielegit, amennyit csak akar.
Sajnos en tovabbra is azt gondolom, hogy van valakije.
Miota vagytok egyutt es hany evesek vagytok?
8/25 anonim válasza:
Miert nem tartasz szerető?1 életed van..
9/25 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt, ő 27, én 25. Sajnos sokat stresszelt mostanában a munkája miatt és fizikailag sem aktív.
2021. febr. 5. 12:21
10/25 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megcsalni, nagyon szeretem
2021. febr. 5. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!