Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férjem nem szereti, ha szexet kezdeményezek?

Figyelt kérdés
Sajnos frusztrálja, ha én kezdeményezek. Kb. havi 2 az együttlétünk száma, nekem kevés... Nem hanyagoltam el magam, nem híztam meg.... Nem tudom, miért van ez. Tippek?

2021. febr. 5. 12:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

Régen is havi 2 volt?

Ő mit mond erről, beszéltél vele? Sok oka lehet a libidócsökkenésnek, már ha ez a probléma forrása.

2021. febr. 5. 12:12
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem kíván.
2021. febr. 5. 12:13
 3/25 anonim válasza:
70%

Hat szerintem ez sajnos nem jelent jot. Altalaban forditva szokott lenni, a ferfiak kevesellik az egyuttletek szamat.

Lehet, hogy van valakije. Maskepp el sem tudom kepzelni, hogy magatol ne mozduljon rad, es nem havi 2*, hanem sokkal surubben.

2021. febr. 5. 12:13
 4/25 A kérdező kommentje:
Régen sokat szexeltünk. Azt mondja, nem miattam van. Szerintem nincs senkije. Attól tartok, hogy amíg nem vagyok itthon (ő home officeos), ő többször kiveri napközben. Lehet, hogy már megunt? :(
2021. febr. 5. 12:16
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű lehet. Bár nagyobb probléma az őszinte kommunikáció hiánya.
2021. febr. 5. 12:18
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Lehet, hogy már nem áll neki annyit
2021. febr. 5. 12:19
 7/25 anonim válasza:
100%

Igen, ez elofordulhat, de egy hus-ver not akkor sem utasit el egy ferfi, ha annyit onkielegit, amennyit csak akar.

Sajnos en tovabbra is azt gondolom, hogy van valakije.

Miota vagytok egyutt es hany evesek vagytok?

2021. febr. 5. 12:19
 8/25 anonim ***** válasza:
77%
Miert nem tartasz szerető?1 életed van..
2021. febr. 5. 12:21
 9/25 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt, ő 27, én 25. Sajnos sokat stresszelt mostanában a munkája miatt és fizikailag sem aktív.
2021. febr. 5. 12:21
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megcsalni, nagyon szeretem
2021. febr. 5. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!