Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Transznemű leszbikus nő lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transznemű leszbikus nő lehetek?

Figyelt kérdés

Nőnek érzem magam, kapcsolatokban is, férfi szerepben nem érzem magamat jól. Minden zavar, ami a férfi léttel kapcsolatos, és arra vágyom, hogy nő lehessek. Lehet, hogy csak nőies férfi vagyok? (férfiak is vonzanak, de a nők jobban. Szóval biszexualitásról lehet szó, és mindkét nem felé nőként vonzódom.)

Szexualitással kapcsolatban arra vágyom, hogy együtt lehessek egy nővel, aki nőként kezel engem. Ettől lehetek férfi, csak női vágyakkal? Vagy egyértelműen női a nemi identitásom?

2021. okt. 14. 20:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Minek lenne LMBTQ+ szászló egy laktanyán? Oda magyar zászló való.

Igen, képzeld, a szivárványos emberek is tudnak "normálisan" gondolkodni.

Amiket leírtál, azoknak semmi közük egymáshoz.

A melegek sem akarják, hogy mindenki más meleg legyen.

2021. okt. 24. 22:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Emellett ugyanúgy szeretem a hazámat, attól még, hogy transznemű vagyok...

Nem leszek balliberális, mert transz vagyok, és nem azért vagyok transz, mert balliberális lennék...

2021. okt. 24. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
16%

Szia!

Te vagy az Ada?

2021. okt. 25. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

A nemi identitás és a szexuális orientáció két különböző dolog. Egy nő vonzódhat nőkhöz, és egy transznő is vonzódhat nőkhöz. Nincs ezzel semmi baj.

Egy transbian :)

2021. okt. 25. 12:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget :)

És nem, nem Ada vagyok :D

2021. okt. 25. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Akkor Adadejadidit!
2021. okt. 25. 20:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Unatkozol?:D
2021. okt. 30. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Én "csak" transzvesztita vagyok, szeretek nőnek öltözni. De a szexet csak és csakis nővel tudom elképzelni. Szerencsére párom elfogad igy. Akkor ha beöltözök, mi leszbikusak vagyunk? Én annak érzem magam.
2022. ápr. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!