Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinek mi az ismerkedési módszere?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi az ismerkedési módszere?

Figyelt kérdés

Illetve, ha mondjuk egy baráti társaságban vagytok, honnan jöttök rá, hogy egy másik nőt is a nők érdeklik valamint, hogy van esélyetek nála?

Hogy lehet kideríteni, ami nem annyira durva nyomulás?

2021. aug. 21. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát rólam ordít, egy pillantásból tudni szoktam, hogy a másik vonzódik-e a nőkhöz.
2021. aug. 22. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatban élek, szóval ez nem valami bemutatkozás, inkább csak segítség.

Olyannal, akiről nem tudom 100%ra hogy leszbikus, eleve szóba se jött semmi.

Vagy valaki bemutat, vagy specializált társkeresőn keress, mert ha zavarosban horgászol, nagyot lehet koplanni.

Minimum 3-4 hétig dumálni valakivel, megismerni őket, és begyűjteni elég infót az első randira.

Ha kb semmit nem tudsz róla, ő se rólad, akkor ülni fogtok mint a kuka berci vagy az a kellemetlen állásinterjú feeling lesz. Tök felesleges fűvel-fával elmenni kávézni, szerintem ezt ki kell érdemelni....próbáltam 2-3 nap csevegés után randizni, kiábrándító.

Ha már biztos, hogy tudtok kötetlenül dumálni, van közös érdeklődés, akkor érdemes időt meg pénzt fordítani az első randira.

Első randi célja, hogy jobban megismerd a másikat:

-tudjatok beszélgetni, egymásra figyelni

-mindketten bármikor ki tudjatok szállni a szituációból, szóval nem valaki lakására menni

2021. aug. 23. 01:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja és első randin nem ordasmód bebacni, tenni az agyadat, vagy nem szólni egy szót se.

Ha valaki időt szán rád, tessék már kicsit figyelni rá is.

2021. aug. 23. 01:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nyomulok. Ha van kölcsönös erdeklődés, akkor van jövője a dolognak. Ha izzadságszgú, az negyerebe kb mindenkinek.

Ne a vágyálmaid próbáld ráhúzni valami randomra, és instant kapcsolatban ébredni másnap reggel.

Ezt nem lehet forszírozni vagy siettetni.

2021. aug. 23. 01:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé furcsa szerzet vagyok ilyen szempontból, a külső jegyei nem igazán mutatkoznak rajtam.

Egy baráti társaságban, vagy film után vagy barátságos kocsmahangulatban nálam úgy történik, hogy vagy bevonódok egy beszélgetésbe vagy az illetővel klikkesedek egy időre. Ha szimpi, akkor végülis nagy veszíteni való nincs is. lyenkor még nem szokott kiderülni semmi, de hamar tálalunk közös pontokat, és akkor már cserélünk telefonszámot valamilyen ügyben... :-) És meglátjuk ez hová vezet.

2021. aug. 27. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ha tetszik valaki, bedobom az Nyugat-Európás mesét

(évekkel ezelőtt, amikor hátizsákkal bejártam Nyugat-Európát...)

vagy csak simán odamegyek hozzá hogy "na mi a helyzet?"

és a többi már történelem

/bocsánat ezt muszáj volt elsütnöm 😂/

2021. aug. 28. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!