Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, akik nem használnak társkeresőt, tudtok jó módszert ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Csalódottan arra jutottam, hogy a társkeresős platformokon majdnem csak szexszel lehet találkozni... Az amire igazán vágynék nem akar megvalósulni...
Aki komoly céllal ismerkedne az hogyan teszi ezt?
Minden praktikát szívesen fogadok:)
2019. dec. 18. 20:17
1/8 anonim válasza:
Magnum, szexmozi - ja bocs, ott csak sex van. Akkor Alterego, vagy menj meleg közösségbe, vagy alakuljon ki a "radarod" hogy felismerd akik hozzád hasonlóak. Amíg ez nincs addig marad a net.
2/8 MrPifta válasza:
Eddig társkeresőkön csak alkalmi sikerült, komoly kapcsolat meg csak élőben.
3/8 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer sikerült Grindren kapcsolatot találni, valamint Romeon ismerkedtem meg még egy sráccal aki azóta már a második a legjobb barátom lett.
Ezeken az oldalakon tényleg csak szex-szel találkozik az ember. A normális kapcsolatra vágyó srácok is tudják ezt, azért nem találod meg őket ezeken a paltformokon.
Én jelenleg a Tinderrel próbálkozom. Bár az sem jobb. :/
Sok sikert neked! :)
20/F
4/8 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor itt szoktak kb kéthetente direkt meleg bulik lenni
5/8 anonim válasza:
Társkeresőt célozd meg elsőre, pl. Planetromeo. Ott úgyis mindenki ismerkedni akar, ki így, ki úgy. De vannak normalisak is nagyon. Csak türelem kell hozzá. Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb: odamegyek hozzá s beszélgetek vele - abból derül ki a legtöbb, és még kamu-fotót vagy valótlan adatokat se tud küldeni - már ami a külsejére vonatkozik.
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, elég egyszerű, hogy csak odamegyek attraktív fiúkhoz ismeretlenül...
2020. jan. 2. 11:24
8/8 MrPifta válasza:
"aki mer, az nyer" illetve "ha nem próbálod meg, nem fog sikerülni". odamész valami kamu indokkal, hogy "elnézést, meg tudod mondani, merre van itt a 7-es metró?" vagy bármi, és elkezdtek beszélgetni. Ha azt látod rajta, hogy nem te kellesz neki (mert heteró, vagy meleg, de másféle férfiakat keres), akkor udvariasan elköszönsz. Ha azt látod rajta, hogy figyel rád, akkor folytatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!