Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok szerintetek egy 40+ os pasinak melyik korosztálynál van esélye ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2019. jún. 23. 23:07
2/7 anonim válasza:
19 vagyok, a szép pasi lehet 40-en túli is nekem.
3/7 anonim válasza:
20 éves passzívok és 60+os aktívok fognak nálad jelentkezni.
4/7 anonim válasza:
Negyven + - os vagyok,de a saját korosztályommal sosem tudtam kapcsolatot kialakítani. Mind a fiatalok után lohol.
Lehet én kivétel vagyok, de huszasokkal eszembe sem jutna ismerkedni. Inkább 35 - 50 közöttiekkel. Hatvanasok pedig szintén nem az eseteim.
5/7 anonim válasza:
Én 27 vagyok, igaz engem elejétől fogva a 30+os pasik vonzottak sohasem a fiatalok, ahogy most sem.
Valahogy ezt a réteget érettnek tartom, vagyis inkább férfiasabbnak.
Azt hogy 40+-osként mennyi esélyed van, ez egyénfüggő.
Függ attól is, hogy hogy nézel ki, ápolt-e vagy és még sorolhatnám.
6/7 anonim válasza:
Szerintem esélyed minden korosztálynál van. Max nem ugyan akkora. Mindenkinek más jön be. Nekem pl mindig a 30-40 körüliek tetszettek.
7/7 anonim válasza:
Nekem bejönnek a 40-50 közöttiek! 16/f passzív, sub
Írhatnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!