Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális,ha homofób megjegyzést mond egy bérbeadó egy meggyőzni kívánt bérlőnek?😂
Idén kezdem az egyetemet,a koli bizonytalansága miatt, inkább az albérlet mellett döntöttünk,és emellett. Na most az úr nagyba a tudnivalók után elkezdte mondani szüleimnek,hogy nem kell tartani, nem lesz elferdülés,mindenki a saját szülői nevelésének megfelelően van. (Tehát így utalgatott,mivel 7en vagyunk lányok,és én pl ferdehajlamú vagyok,csak nem nézik ki belőlem,még szülők sem szerintem,de nem is mászok rá majd a többiekre😂) Amúgy a srác normális,ettől függetlenül nekem szimpatikus is,csak furcsáltam kicsit,hogy valaki ezzel próbálja eladni a szobát,ami a rizikó elkerülés végett sikerült csak.
Alapvetően azt is furcsállom,hogy a szülőknek elvileg leadja a drótot,hogy ők eldöntsék,hogy mizu,ha bármi olyat észrevesz, pl ha viselkedés olyan gondolom,meg rongálás, vagy bármi ilyenre gondolok,és így ez nem tudom,hogy szintén így megy minden egyetemistás albérletnél vagy ritka kivételes lett kifogva,ahol ilyen megfigyelve-sulis érzést okoz a bérbeadó?xd (bár aztán lehet az elferdülésre is gondolt ezalatt🤣, de a rongálást megértem egyébként,meg ami szabályellenes,de azon túl nem igazán)
De nála bérelsz szobát? Vagy honnan látná, ha “ferdültök” is? :D
Az ilyen kotnyeleskedő árulkodókat jól pofon kéne csapni. Komolyan ezeknek milyen fiatalkoruk volt?
Magánnyomozó volt biztos,mint egy ismerősöm😂
Amúgy amit levettem,hogy nagyon nem felnőttként kezeli az egyetemistákat,mégis csak egyetemisták lakhatnak ott. Gondolom diákszállónak szánja.
De amúgy #11-es,remek kérdés😳! Nagyon kíváncsi lennék hogy deríti ki,mert nem nála van a bérlés,ő nem ott lakik,és 3an már 1 éve ott laknak,szóval nem hinném,hogy csinál olyat,ami zavaró lehet pl sok ellenőrzés,mert akkor otthagyták volna😂 De aztán akkor vigyük tovább a titkos ügynök sztorit,lehet az egyik egy beépített ügynöke🤔
Köszönöm a véleményeiteket egyébként! Az,hogy homofób,végettem lehet,csak miért volt muszáj közölnie,azt nem tudom,mert nem igazán illett a dologba,a másik dolgot meg lehet kiéli rajtunk,mert a lánya meg messzebb van egyetemen😂
Az, hogy így próbált jópofizni normális, sokfajta ember van, vannak, akik számunkra furcsa elgondolásokkal léteznek.
Az, hogy a szülőknek jelentgessen rólatok, meg ne kezeljen felnőttként, az nem normális, számomra nem lenne elfogadható. Igaz, ez is sok mindent jelenthet. Ha a szülő köt vele szerződést, ő fizet, akkor természetes, hogy ha rongálás történik, akkor tájékoztatja, hiszen akkor azt neki is kell megtérítenie. Az, hogy magától jelentse, vagy akár válaszoljon arra a kérdésre, hogy mondjuk szoktatok-e bulizgatni a lakásban, az már nem fér bele. Ahogy az sem, hogy ha veled köti a szerződést, és te fizetsz (papíron), a szüleiddel bármilyen kapcsolatot létesítsen a te tudtod és akaratod nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!