Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki melegek/biszex pasik nyilvános wc-ben "hokiztak" már, és/vagy oráloztak, kaptak már megjegyzést, rosszalló tekintetet a többi férfitól, amikor ketten jöttetek ki?
Ha igen, mit reagáltatok? Hogy "tesók vagytok, együtt pisiltetek"? Vagy ignoráltátok?
Olyan volt már, hogy a kéjes zihálás kihallatszott, és amikor ketten kiléptetek a wc fülkéből, emiatt kaptatok rosszalló pillantást, megjegyzést?
Anál volt már valakinek nyilvános wc-ben?
Ha én nyilvános wc-ben csinálnám pasiként pasival, mire érdemes ügyelni, hogy ne bukjunk le, vagy legalábbis h súlyosabb következménye ne legyen? Biszex vagyok.
Na igen, de azt szinte 100, hogy észreveszik, ha egy fülke kinyílik, és kilép onnan két pasi, ebből azonnal kombinálnak az emberek. Arra gondolok, még talán opció lehet, hogy egyszerre csak egy lép ki a fülkéből, de az meg másnak feltűnhet, ha épp be akar nyitni, hogy ott egy másik férfi... Vagy látják, h kilépett valaki onnan, de az ajtó visszacsukása után zárva találják (amíg vár egy kicsit a bennt maradt pasi, hogy kijöhessen, és addig magára zárja).
Nem tudom, mennyire érthetően fogalmazok, hogy mi miatt aggódom.
Ezért érdekelnek ötletek, hogy ne tűnjön fel senkinek.
Szerintem ezt a 4 fal közt kéne hagyni és nem nyilvánosan.
De megértem azokat is akik ilyesmit csinálnak mert velem is megtörtént már olyan hogy rá voltam kényszerülve egy ilyesmire. Nyilvános wc ben kellett csinálnunk mert több mint egy hónapja nem találkoztunk és már mindkettőnknek nehéz volt tovább várni. Muszáj volt valahogy egymást kielégítenünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!