Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális,ha homofób megjegyzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális,ha homofób megjegyzést mond egy bérbeadó egy meggyőzni kívánt bérlőnek?😂

Figyelt kérdés

Idén kezdem az egyetemet,a koli bizonytalansága miatt, inkább az albérlet mellett döntöttünk,és emellett. Na most az úr nagyba a tudnivalók után elkezdte mondani szüleimnek,hogy nem kell tartani, nem lesz elferdülés,mindenki a saját szülői nevelésének megfelelően van. (Tehát így utalgatott,mivel 7en vagyunk lányok,és én pl ferdehajlamú vagyok,csak nem nézik ki belőlem,még szülők sem szerintem,de nem is mászok rá majd a többiekre😂) Amúgy a srác normális,ettől függetlenül nekem szimpatikus is,csak furcsáltam kicsit,hogy valaki ezzel próbálja eladni a szobát,ami a rizikó elkerülés végett sikerült csak.

Alapvetően azt is furcsállom,hogy a szülőknek elvileg leadja a drótot,hogy ők eldöntsék,hogy mizu,ha bármi olyat észrevesz, pl ha viselkedés olyan gondolom,meg rongálás, vagy bármi ilyenre gondolok,és így ez nem tudom,hogy szintén így megy minden egyetemistás albérletnél vagy ritka kivételes lett kifogva,ahol ilyen megfigyelve-sulis érzést okoz a bérbeadó?xd (bár aztán lehet az elferdülésre is gondolt ezalatt🤣, de a rongálást megértem egyébként,meg ami szabályellenes,de azon túl nem igazán)

2021. aug. 8. 13:25
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ahj nem ebbe a kategóriába akartam,de mindegy,végülis jó itt is.
2021. aug. 8. 13:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nem normális. Felnőtt emberek vagytok.
2021. aug. 8. 13:28
 3/15 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen.
2021. aug. 8. 13:29
 4/15 anonim ***** válasza:
18%

Tudod a világ sokszínűbb ennél, hogy homofób/nem homofób, illetve homofób-sötét,beszükült,gonosz; nem homofób=aranyember.

Én ugyan támogatom az LMBT-ügyet heteróként is, de tapasztalom, hogy a homoszexualitást nem elfogadók szokszor normálisabbak és rendesebbek az LMBT-támogatóknál. Mivel egy ember személyisége sokkal mélyebb és árnyaltabb ennél az egy kérdésnél.

2021. aug. 8. 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Itt azért a homofóbság mellett a spicliskedés is a nem normális kategóriába esik, kedves előző.
2021. aug. 8. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
És mi köze van ennek a témához, kedves előző??
2021. aug. 8. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
előző életében tuti III/III-as volt...
2021. aug. 8. 14:00
 8/15 *Felhasználói név ***** válasza:
73%
Az mit jelent, utolsó?
2021. aug. 8. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
titkos besúgó
2021. aug. 8. 14:28
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
mármint a rendőrségé
2021. aug. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!