Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan lehet tudni, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy ha egy barátom többnek tart, mint barát?

Figyelt kérdés

Van egy biszexnek mondható lány ismerősöm, aki elég furén viselkedik. Szeretnék rájönni, mi áll a dolgok hátterében. (Én biszexuális vagyok)

Mire kell figyelnk, milyen jelek vannak, ha a másik többnek néz, mint egy ismerőst?

2021. júl. 30. 20:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Leszbikus párkapcsolatban él, én pedig ugyan úgy lánnyal éltem pár héttel ezelőttig, azért ide írtam. (Én is, ő is lányok vagyunk)
2021. júl. 30. 20:04
 2/5 anonim válasza:
93%
Hát ha párkapcsolatban van, akkor nem hiszem, hogy többet szeretne tőled.
2021. júl. 30. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy akar bármit, hanem azt gondolom, hogy több van mögötte, mint baráti szívjóság.

Tudom, hogy nem hagyná el senki miatt a barátnőjét és nem is akarok kavarni. Csak érteni akarom.

2021. júl. 30. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Lehet csak te gondolsz túl sokat az egészbe, kérdező.
2021. júl. 31. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jeleket ad?
2021. aug. 1. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!