Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom, hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy a barátom vonzódik-e a saját neméhez, mi lehet a reakció?

Figyelt kérdés

Nem tudom róla, hogy érdeklik-e a fiú vagy sem. De ez nem is biztos, hogy releváns. Viszont én szeretném megkérni arra, hogy megcsikizhessem,vajon hogyan reagálna? Ti mit reagálnátok erre a kérésre?

Jó barátok vagyunk, szoros a kapcsolat.

2021. márc. 14. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Hogyan reagálna: "buz1 vagy?"
2021. márc. 14. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként magamból indulok ki, akiknek bejönnek a fiuk is (a szépek).

Ha barátom, ismerősöm akárkim, megkérdezné tuti hasonlóan reagálnék mert nem tudnám mire vélni, hogy komoly, vagy csak szórakozik, próbára tesz.

Sajna volt részem ilyen átverésekben.

2021. márc. 14. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a csikizést nézzük, szerintem oké. Viszont a te barátod kéne ismerned annyira, hogy mit reagálna.

Lehet belemegy és minden hátsó nélkül és rossz érzés nélkül, az jó. De lehet visszakérdez, mi a szándékod ezzel, és ha csak a csikizés, akkor mond azt. A többi úgyis akkor és ott derül ki.

2021. márc. 14. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat agyaltam ezen annak idején a suliban. Aztán meg mertem kérdezni a legjobb barátomtól, és simán megengedte hogy csikizzem a talpát mezítláb! 😊

Szóval ha vagy vele olyan baráti viszonyban, kérdezd meg, és legyél őszinte. Ha így jársz el, szerintem engedni fogja.

2021. márc. 18. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül? Meg merted kérdezni?
2021. márc. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!