Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van aki elmondta valakinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki elmondta valakinek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi,hogy van itt olyan aki elmondta a szüleinek, párjának, barátainak, hogy biszex, leszbikus vagy homoszexuális. Ilyen történetekre vagyok kíváncsi. Hogyan reagáltak? :) Válaszokat előre is köszönöm :)

2016. jan. 24. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Soha senkinek,csakis ismeretlennek a neten
2016. jan. 24. 09:08
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Elmondtam a családomnak, a barátoknak hogy bi vagyok. Anyám elősször kiakadt, de a jelenlegi páromat nagyon szereti.
2016. jan. 24. 09:25
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Rólam kitudódott,így nincs értelme tagadnom. Nem reklámozom,de ha szóba kerül nem titkolom. Bi f.
2016. jan. 24. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Ismerőseim közül páran. Tök jól fogadták:D bi f
2016. jan. 24. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Pár barátnőmnek elmondtam, hogy biszex vagyok. Egyiküket sem zavarta, de szerintem nem is kell, hogy probléma legyen ebből, mert biszexnek lenni nem akkora dolog. 17L
2016. jan. 24. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En csak par baratomnak!de sajnos azota megtudtak paran a suliban es folyamatosan zaklatnak es nem tudom hogy derult ki..!!:(
2016. jan. 25. 05:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok! 16l leszbi
2016. jan. 25. 05:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
56 éves biszex férfi vagyok,4 éve ismerkedtem meg a most már feleségemmel.Már a második találkozáskor elmondtam,mert minek fussunk felesleges köröket.Nagyon nem bántam meg,csodajó dolgokat hozunk össze mindegyőnk örömére.
2016. jan. 25. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

hűha, terjedelmes témakör!

bi lánytól

én először a tesómnak mondtam el. ő nagyon meglepve nézett rám, és csak annyit mondott, hogy "mindere számítottam, csak erre nem"

aztán később a legközelebbi barátaimnak, és nagyon ideges voltam, hogy mit fognak mondani, és meg is lepődtek, néhányan mondták is, hogy "nem néznék ki belőlem", de én ezt már megszoktam (amikor megmutatom, milyen zenét hallgatok, ugyanezt hallom! :D) általában vagy nem érdekelte őket, vagy úgy néztek rám, mintha nem értenék, hogy ezen mi a nagy dolog, vagy elkezdtünk dumálni, aztán áttértünk másik témára...

na, szülőknél más volt ahelyzet. ot aztán féltem rendesen. anyámra eléggé dühös voltam, mert egyszer jót mondott a melegekről, máskor pedig szidta őket, és ideges lett, mikor szivárványosra változttam a profilképem.

először apámnak mondtam el, de ő azt kezdte el magyarázni nekem, hogy én még nem tudod, mi vagyok, és, hogy ez majd elmúlik, amikor találkozom az igazival, bla blabl ablabalbal a tipikus beszéd amiről annyit olvastam, hogy hallani fogom.

anyámnak jóval később mondtam el, (alig pár napja! :D). nála, mivel féltem, hogy mit fog szólni, kifejezetten a megfelelő időpontra vártam. mikor elmondtam, egy kissé megjátszott "ó"-t mondott, és megjegyezte, hgogy már sejtette, merthogy eléggé erősen megszóltam, mikor homofób/transzfób megnyilvánulásba kezdett, meg meg is kérdeztem tőle, hogy zavarná-e, hogyha egy lány tetszene nekem. mikor meg megtudta, mondtam, hogy tesóm is tudja, sőt ő volt az első, erre teljesen kicsattant az örömtől, hogy a tesóm még csak nem is utalt rá, meg semmit nem csinált, ... majd, mikor tesóm hazajött, elpanaszolta, hogy mikor velem meg apámmal volt valahol, akkor egyszer apám mondta neki, hogy "nézd azt a nőt, milyen jól néz ki!", máskor meg én mondtam, hogy "hú, te, nézd már azt csajt, annyira bejön!" és, hogy telejesen ki van már tőle, hogy állandóan ilyeneket mondunk neki! :D

2016. jan. 25. 21:20
 10/13 anonim válasza:
100%

Mindenkinek elmondtam,aki véleménye számít nekem.Szüleim,tesóim,legközelebbi barátaim.Vagyunk vagy 200-an családi körben és "ÚrIsten,mi lesz ha ez meg az megtudja.." :) nem érdekel,ezért nem tudták meg,max ha kitudódik,de nem fontosak számomra,így mindegy.

Párom persze,hogy tudja :P

Már másfél éve remek a kapcsolatunk,minden téren,imádja a családom Őt!

Édesanyám örült,mikor elmondtam neki,rögtön mondta,hogy szeret,ugyanúgy maradok a lánya,mutassam be az illetőt stb :D

Apukám ugyanez,bár neki kellett pár nap,ezalatt nem találkozott velem (suli-munka).

Mások sem fogadták sokkal rosszabbul.

Amígy ugyanaz az ember tudsz maradni,aki a nagy bejelentés előtt voltál,ugyanaz a jóindulatú,ember-állat-és természetbarát,mosolygós és vicces,kedves,udvarias blabla ;) akkor nincs okod félni,akkor a többiekben van a hiba,ha nem tudnak elfogadni.

Prédikáció vége :D

2016. jan. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!