Már egy párszor elmondta a védőnő h vegyek Laktoherb teát, meg ultica urens bogyókat. De idegenkedem tőle. Tényleg érdemes megvenni? Ha valakinek nincs teje akkor szerintem ezektől sem lesz! ! Ti hogy vagytok vele? Megvegyem valamelyiket?
Én "hittem" a Laktoherb teában, ezért működött is. Végül is az a lényeg hogy sokat igyál, akkor meg egy próbát megér esetleg, hogy olyan teát iszol, ami segíti a tejtermelést. Ezt az ulticát nem ismrem, az én időmben még nem volt.
(háromgyerekes anyuka)
Szia!
Nem vagy ideges,és azért lehet kevesebb esetleg a tejed?
Nekem a fiammal olyan sok volt,hogy el is tudtam adni,jó evő jól szopó baba volt.Semmilyen tejserkentőt nem ettem vagy ittam,de mikor ő született teljesen nyugodt voltam.Viszont a lányom születése körül nagyon nem voltunk nyugton a férjem családjától,én állandóan ideges voltam.
A kislányom nagyon rossz szopó,majd később rossz evő baba lett.Nekem pedig az első pár hétben rengeteg tejem volt,de az állandó idegeskedés hatására elment,és a gyerek étvágya is vele együtt.Hiába ittam a laktoherb teát,és szedtem a homeós bogyikat,semmit nem értek.
Ha nálad is ez a helyzet,akkor azt tanácsolom,hogy próbálj nyugodt lenni(persze ezt könnyű mondani)
Ha csak egyszerűen kevés a tejed,és nem látod az okát,akkor próbáld ki valamelyiket,hátha segít.
Boldog babázást.
Szia.
Nekem nem segít a tea.Söt a babámnak hasfa´jása volt töle.Próbálj alkoholmentes sört inni.Napi 2l vizet legalább,egészségesen,´napi 5*étkezni.Nekem is kevesebb a tejem,állt estére nem elég.Próbáld a babádat minnél többször cicire tenni.
Szia!
3 hónapos volt a kislányom, amikor csökkenni kezdett a tejem mennyisége, sőt a bal mellem feleakkora lett, mint a másik. Kipróbáltam az ultica urens bogyókat és nekem bevállt. Visszaállt tőle a tejtermelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!