Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van aki elmondta valakinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki elmondta valakinek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi,hogy van itt olyan aki elmondta a szüleinek, párjának, barátainak, hogy biszex, leszbikus vagy homoszexuális. Ilyen történetekre vagyok kíváncsi. Hogyan reagáltak? :) Válaszokat előre is köszönöm :)

2016. jan. 24. 09:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Juuj, köszönöm szépen a történeteket :)
2016. jan. 26. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor már teljesen biztos voltam benne, már eleve úgy ismerkedtem, hogy úton-út félen elhintettem a másiknak. Az osztályban se volt abból sose probléma, hogy leszbikus vagyok. A tesi öltözőkben sem az a legnagyobb heppem, hogy az öltöző lányokat bámuljam, van nekem egy sokkal csodásabb barátnőm. :)

Anyám egy véletlen során tudta meg, veszekedtünk, üvöltöztünk, se azt mondta, hogy kis korom óta sejtette... Apám is egy szerencsétlen véletlen volt, arra még mindig emlékszem: "Csak anyád meg ne tudja."

Azért azt hozzá kell tenni, hogy két féltestvérem van anya részéről és az egyik meleg, így szerintem ez különösen érzékeny pont volt neki, na meg sohase voltunk "normális" anya-lánya kapcsolatban, így mikor szétmentek én apával költöztem el.

Ide elhozhatom a barátnőmet (bár így nyíltan nem mondtuk ki, elég sanszos, hogy tudja, hogy ő az), van, hogy itt alszik és apa is kedveli. :)

2016. jan. 26. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze , anyum , közelebbi barátaim , párom (aki jelenleg hímnemű) , mind tudják , hogy nem vagyok hetero. És nem is tagadom le.
2016. jan. 27. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!