Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legrosszabb élményed lánnyal?
Elofordul.
Nekem a legrosszabb egy olyan lánnyal volt, aki anyira merev volt :D nem akarta semmilyét hajlítani rendesen :D
Nyalni is úgy nyalf mint amikor egy kutya vizet iszik..
A lány egyébként nagyon szép volt, csak tapasztalatlan.
Azóta remélem belejott.
Hihetetlenül nézett ki, szinte ragyogott olyan erős kisugárzása volt. Az a tipikus magabiztos én tudom mit akarok és az te vagy kisugárzás.
Nem is tudtam sokáig ellenállni neki.
A szex maga hihetetlen volt, viszont utána úgy beszélt és viselkedett velem mintha egy használt rongy lennék, odadobta a ruháim és mondta hogy na akkor öltözz ez megvolt, még dolgom van...
Szörnyű érzés volt.
Túl sokat beszélt az ágyban, se ujjazni se nyalni, de még csókolózni sem tudott.
Én a csúcsra vittem, de ő sajnos nem.
Balatonnál buliztunk, nyár volt, meleg. Én meg tapasztalatlan voltam. Hajnalban lehúztam a bugyiját és olyan büdös volt a puncija, hogy majdnem hanyattestem.
Finoman mondtam neki, ugorjunk el zuhanyozni, a szállásunk 3 utcányira volt. Erre ő kajak kinyilatkozta, ha kellek neki, akkor itt és most kelljek, ezért Ő NEM FOG ZUHANYOZNI!
Soha többé nem álltam szóba hippi csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!