Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen volt a legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legrosszabb élményed lánnyal?

Figyelt kérdés
Leszbik közt is előfordul az, hogy az egyik fél tengericsillag/fadarab az ágyban?
2021. júl. 12. 04:31
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Elofordul.

Nekem a legrosszabb egy olyan lánnyal volt, aki anyira merev volt :D nem akarta semmilyét hajlítani rendesen :D

Nyalni is úgy nyalf mint amikor egy kutya vizet iszik..

A lány egyébként nagyon szép volt, csak tapasztalatlan.

Azóta remélem belejott.

2021. júl. 12. 05:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudta, hogy biszex vagyok és ebből arra következtetett, hogy muszáj belémdugni valamit, másképp nem lehet jó.
2021. júl. 12. 06:01
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem a szex volt a baj hanem hogy utána milyen volt
2021. júl. 12. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Hihetetlenül nézett ki, szinte ragyogott olyan erős kisugárzása volt. Az a tipikus magabiztos én tudom mit akarok és az te vagy kisugárzás.

Nem is tudtam sokáig ellenállni neki.

A szex maga hihetetlen volt, viszont utána úgy beszélt és viselkedett velem mintha egy használt rongy lennék, odadobta a ruháim és mondta hogy na akkor öltözz ez megvolt, még dolgom van...

Szörnyű érzés volt.

2021. júl. 12. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogjátok elhinni, de fogazott 😄🤭
2021. júl. 12. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4es Ez úristen😳 Tipikus szexuális ragadozó,csak nőben,az ilyeneket kiszűrni is alig lehet..
2021. júl. 12. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat beszélt az ágyban, se ujjazni se nyalni, de még csókolózni sem tudott.

Én a csúcsra vittem, de ő sajnos nem.

2021. júl. 13. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Balatonnál buliztunk, nyár volt, meleg. Én meg tapasztalatlan voltam. Hajnalban lehúztam a bugyiját és olyan büdös volt a puncija, hogy majdnem hanyattestem.

Finoman mondtam neki, ugorjunk el zuhanyozni, a szállásunk 3 utcányira volt. Erre ő kajak kinyilatkozta, ha kellek neki, akkor itt és most kelljek, ezért Ő NEM FOG ZUHANYOZNI!

Soha többé nem álltam szóba hippi csajokkal.

2021. júl. 13. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fuuuj, a nyolcas sztori nagyon undi :P nekem a legrosszabb èlmènyem egy hármasban volt (tehát én meg 2 másik lány). Az egyik lánynak nem tetszett a szájszaga és még nàlam is passzívabb volt.
2021. júl. 14. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtam egy pillowprincesst, és azt hittem hátast dobok, hogy hogy lehet valaki ennyire passzív... visszacsókolni nem csókolt, ő alig ért hozzám míg én minden porcikájához, aztán meg a végén kijelentette, hogy nem kell neki kapcsolat.
2021. júl. 21. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!