Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiúk, mi a legrosszab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk, mi a legrosszabb élményetek sráccal?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenki élt át olyan találkozót, ami rossz emlék valamiért. Elmesélitek? Esetleg ha van valami tanács azt is írjátok meg.
2021. márc. 11. 19:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Az én legrosszabb élményem (hogy ne csak kérdezzek) 17 évesen volt. Nagyban szexeltünk a sráccal, amikor hazaért a tesója. Kínos szitu volt. Mondjuk a srác nem zavartatta magát. Kiröhögött minket majd bezárta a szoba ajtaját. Utólag úgy gondolom nem véletlenül nem hallottuk, hogy megjött. Szerintem besettenkedett és tudta mi történik és csak meg akarta szivatni a tesóját, mert nem volt jó a viszonyuk. A srác 16 volt. A tesója 19. Azonban ez akkor nagyon kellemetlen élmény volt, de később azért dumáltam még a sráccal. Sőt találkoztunk is csak akkor már nálunk.
2021. márc. 11. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Gumi nélkül szexeltünk, ezzel nem is volt gond, viszont szex után még megszopatott.

Amit magyon nem akartam.

2021. márc. 11. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. márc. 11. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit részeg volt a srác a buliban. Elmentünk hozzá. És szopásnál lenyomta tövig a farkát mikor elélvezett és nem engedte el a fejem. Mivel elég izmos volt nem sokat tudtam tenni. Max leharapom a farkát de azt nem akartam. 9x tuti spriccelt a csávó. Elég kellemetlen volt, mert eleve nem akartam hogy a számba élvezzen de főleg ennyit nyelni... A 9 spriccelést abból gondolom, hogy később mikor nem volt részeg egy másik talin megszámolta hogy hányszor spriccel az arcomra mert azt mondta velem brutál nagyokat élvez. Ismertem már egy ideje a srácot ezért is nem volt az, hogy többet nem taliztunk. Szóval ez nekem nagyon maradandó.

Másik mikor a pasi 24 helyett vagy 40 éves volt. És persze még én voltam a hisztis mert nemet mondtam élőben. Utána írkált még e-maileket hogy miért nem adok esélyt. Aztán az udvarias elutasításra meg már jött hogy milyen ronda vagyok, meg kirakja a képeim a netre, stb. Szánalmas volt.

2021. márc. 11. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Hármas szex volt. A másik srácnak nagy farka volt és "cseréltek" éppen. Azonban a haverjának 16cm volt, míg neki olyan 21 körül és még vastag is. Ő meg simán benyomta tövig. Hát nagyon fájt. Ott ért véget a buli. Ezután már semmi nem esett jól. Szegény rosszul érezte magát, de ennyi esze lehetett volna hogy nem rakja be egyből tövig. Ez volt az első hármas élményem. Később azért volt jó élményem is csak más srácokkal.
2021. márc. 11. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Épp mély torkosan szopattam,a megbeszéltek szerint,a fejét tejesen ráhúzva,

mikor meg indult az anyag megmerevedve kezdtem lőni a torkára.Teljesen

rányomva a fejét.Egy pár löket után lazítottam de még jött,mikor,hörgött

egyet és elkezdett rókázni.Rögtön,fürdés póló csere.Nagy bocsánat kérések.

Mert teli zabálta magát előtte.

2021. márc. 11. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hányós story csak házibuliban. Sajnos a sok pia meg a szex nem mindenkinek megy egyszerre. Konkrétan telibe lehányt a csávó. Én is ittas voltam, de sajnos nem annyira, hogy ez az emlék homályba merüljön. Csak egy gyors dugás lett volna, lovagolt kb két percet és kijött minden.... pólóm, hajam, arcom, mindenem tiszta hányás volt. Olyan ideges lettem, a gyerek viszont a világáról nem tudott.
2021. márc. 12. 01:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló mint #6-os csak fordítva: nekem nyomták le a torkomba mélyen, amit alapból sem nagyon bírok, de nem sokkal előtte kajáltam, így maradt az, hogy önkéntelenül kihánytam. Nem volt harag, de nagyon égő volt.
2021. jún. 14. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:
99%

Nejemmel hármasra ismerkedtünk egy pasival. Akkora arca volt a fiatal orvosdokinak, hogy az már vérlázító. Furcsamód én bejöttem neki, domináns nejem nem annyira, annak ellenére, hogy előre tisztáztuk, milyen partnert keresünk. (aki kedveli a sub szerpet, de férfi felé aktív inkább)

Elkezdtem orálozni neki, majd mikor nejem dominánsan lépett fel vele szemben (persze nem durván), a pasi egyszerűen felállt, felöltözött és elhúzott. 😮😕 Mindketten meglepődtünk, kiakadtunk, főként feleségemnek esett nagyon rosszul, amikor közölte a pasi, hogy neki mégsem tetszik nejem.

Szerencsére, ezt az esetet leszámítva nem volt rossz tapasztalatunk, csak jók és még jobbak! 👍🍾

2021. okt. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!