Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk, mi a legrosszabb élményetek sráccal?
Gumi nélkül szexeltünk, ezzel nem is volt gond, viszont szex után még megszopatott.
Amit magyon nem akartam.
Az enyém már leírtam itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Kicsit részeg volt a srác a buliban. Elmentünk hozzá. És szopásnál lenyomta tövig a farkát mikor elélvezett és nem engedte el a fejem. Mivel elég izmos volt nem sokat tudtam tenni. Max leharapom a farkát de azt nem akartam. 9x tuti spriccelt a csávó. Elég kellemetlen volt, mert eleve nem akartam hogy a számba élvezzen de főleg ennyit nyelni... A 9 spriccelést abból gondolom, hogy később mikor nem volt részeg egy másik talin megszámolta hogy hányszor spriccel az arcomra mert azt mondta velem brutál nagyokat élvez. Ismertem már egy ideje a srácot ezért is nem volt az, hogy többet nem taliztunk. Szóval ez nekem nagyon maradandó.
Másik mikor a pasi 24 helyett vagy 40 éves volt. És persze még én voltam a hisztis mert nemet mondtam élőben. Utána írkált még e-maileket hogy miért nem adok esélyt. Aztán az udvarias elutasításra meg már jött hogy milyen ronda vagyok, meg kirakja a képeim a netre, stb. Szánalmas volt.
Épp mély torkosan szopattam,a megbeszéltek szerint,a fejét tejesen ráhúzva,
mikor meg indult az anyag megmerevedve kezdtem lőni a torkára.Teljesen
rányomva a fejét.Egy pár löket után lazítottam de még jött,mikor,hörgött
egyet és elkezdett rókázni.Rögtön,fürdés póló csere.Nagy bocsánat kérések.
Mert teli zabálta magát előtte.
Nejemmel hármasra ismerkedtünk egy pasival. Akkora arca volt a fiatal orvosdokinak, hogy az már vérlázító. Furcsamód én bejöttem neki, domináns nejem nem annyira, annak ellenére, hogy előre tisztáztuk, milyen partnert keresünk. (aki kedveli a sub szerpet, de férfi felé aktív inkább)
Elkezdtem orálozni neki, majd mikor nejem dominánsan lépett fel vele szemben (persze nem durván), a pasi egyszerűen felállt, felöltözött és elhúzott. 😮😕 Mindketten meglepődtünk, kiakadtunk, főként feleségemnek esett nagyon rosszul, amikor közölte a pasi, hogy neki mégsem tetszik nejem.
Szerencsére, ezt az esetet leszámítva nem volt rossz tapasztalatunk, csak jók és még jobbak! 👍🍾
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!