Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt a tanárnőm?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, megszerettem a gimis tanárnőmet, majd vonzódni kezdtem hozzá. Általában jobban figyelt rám, mint a többiekre, többször beszélgettünk stb. Ez eddig lehetne csak simán annyi, hogy kedvelt, de olyanokat mondott, hogy milyen szép hosszú ujjaim vannak, meg hogy olyan vékony a lábam, hogy beférne az ökle a combom közé, meg ilyenek. Szerintetek tudatosult benne, hogy ezek célzások is lehetnek?

2021. jún. 13. 02:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jóval tapasztaltabb nálad, a beférne az ökle a combod közé már eléggé kétértemű lehet mert fizikai érintésre asszociál. Azt is látja rajtad nyitott lennél-e vagy sem. HA mondom HA egyáltalán akar valamit és nem csak te gondolod túl vele a dolgot és magyarázol bele mindent.
2021. jún. 13. 02:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ép intelligenciájú felnőtt ember nem mond olyat egy lánynak, hogy beférne az ökle a combja közé, anélkül, hogy ne lenne tudatában annak, hogy ez szexuális célzás. A tanárod, gondolom, nem buta...
2021. jún. 13. 04:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem hiszem, hogy egy tanár kockáztatná az állását azzal, hogy ilyen egyértelmű utalást tesz az egyik diákjának, főleg egy gimiben. Nem lehet, hogy kicsit kiszinezed a történetet ?
2021. jún. 13. 04:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelműen célozgat, de leginkább beszélned kellene vele.
2021. jún. 13. 08:55
 5/9 A kérdező kommentje:
#1 és #3 Szó szerint idéztem a szavait
2021. jún. 13. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt nem tudom hogy lehet normális értelmében kezelni,meg hosszú ujjak? Nemár..alap,hogy célozgat xd

Nálam max a hajszínemre,meg a szájfényemre tettek dícséretet,meg egyik tesitanárnőm az alakomra,hogy látszik sportoltam,de ez is összefüggő,hiszen tesitanár ezt észreveszi. Egyik barátnőm pl körmére,tehát tipikusan az ilyen dolgokra,amiket bármelyik másik ember mondhatna.

A tiédről ez alapján az is elmondható,hogy nem akkor figyelt meg,amikor ezt mondta,hanem már előtte is végig elemzett,de akkor gondolom örülsz neki,és ilyen esetben ha szeretnél valamit,akár vissza is dícsérhetsz (persze azért nem így,ahogy ő,de gondolom értékelné,és talán megindulna még,hogy mielőbb le lehessen szűrni,hogy mi a szitu).

Van párja?

2021. jún. 13. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod,hogy te és a tanár hány évesek vagytok???
2021. jún. 13. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy lefeküdne veled.
2021. jún. 14. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ez se válaszol
2021. júl. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!