Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárnőm kikezdett velem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy tanárnő, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot, még így szünet időben is.
A napokban voltam nála, s beszélgettünk az iskolai dolgokról, miközben ő tett-vett a szobában, ide-oda járkált mert pakolgatott közben...aztán kiment a szobából s mikor visszajött mellém ült s olyan kívánatosan nézett rám s elkezdett simogatni.
Szívesen lennék vele, mivel leszbikus vagyok, de nem tudom jó ötlet-e mivel jövőre is tanítana engem a suliba.
Ti mit tennétek?
2012. júl. 21. 13:56
1/4 anonim válasza:
beülnék közétek, és azt mondanám nektek hogy csak a testemen keresztül érhettek egymáshoz:) viccet félre téve ha már te is nagykorú vagy a ti dolgotok, csak vigyázzatok mert a tanár-diák kapcsolatot nem nézi jó szemmel a suli kirugják, fegyelmi meg ilyenek
2/4 anonim válasza:
Neked a suliba neki az állásába és a jó hírébe kerülne. Dönthetsz. :D
3/4 KovácsKrisztiángergő válasza:
szerintem nyugodtan feküdj le vele elég csaok okosan csinálni és titokba kell tartani
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!